lakens_personeel_receptie6.jpg

Ontwikkel je eigen talenten

Je volgt een leuke studie en binnenkort mag je stage lopen. Wat nu 🤷🏻‍♂️? Spannend, maar natuurlijk ook super tof! Dit is de kans om je eigen talenten te ontdekken 🕵🏻 en deze nog verder te ontwikkelen. Bij de Kennemer Duincampings krijg je hiervoor alle ruimte. Wij zien het als onze rol om te investeren in de opleiding 👨‍🎓 van onze toekomstige collega's. We zijn dan ook niet voor niets al 3 keer uitgeroepen tot 'Praktijkopleider van het jaar' en 'Leerbedrijf van het jaar' 🏆. Hoe doen we dat? Met veel persoonlijke aandacht 🥰 voor jouw leerdoelen, wensen en wat je echt leuk vindt! Loop je bij ons stage, dan krijg je alle ruimte om je op je eigen tempo te ontwikkelen en krijg je hulp van een eigen leuke stagebegeleider die je snel wegwijs maakt binnen de organisatie en die je steunt in jouw ontwikkeling. 

Samen koken in het stagehuis.JPG

Kook jij of kook ik?

Beleef een toffe tijd in het stagehuis

Elke dag heen en weer reizen 🧳 of ontdekken hoe het is om op jezelf te wonen? Tijdens je stage kan je verblijven in het stagehuis🏠. Samen met andere stagiaires woon je tijdens je stageperiode in een eigen verblijf op de camping. Samen koken👨‍🍳, gezellig eten, een tiktok maken 🤳🏻 en een terrasje pakken op het strand🏄🏻‍♀️..........maar natuurlijk ook af en toe schoonmaken. Doe je de was zelf of breng je die op je vrije dag thuis? 😉 

Doordat je deze periode samen woont en werkt breng je veel tijd met elkaar door en maak je vrienden voor het leven! 👩‍❤️‍💋‍👩

WAAR KAN JE STAGE LOPEN?

Je kunt bij de Kennemer Duincampings stage lopen op 1 van onze 3 mooie duin campings 🏕 of in onze 2 restaurants. 

Camping Bakkum; het creatieve paradijs🎭. Camping Geversduin; Living the glamourus green dream✨. Of op Camping de Lakens; jouw relaxplace aan zee☀️. Daarnaast hebben we ook 2 restaurants waar je je horeca 🍽️ stage kunt lopen. Knoest Eten en Drinken op Camping Geversduin of Restaurant Gestrand op Camping de Lakens.

Op welke plek zie jij jezelf al stage lopen?

WANNEER KUN JE BIJ ONS STAGE LOPEN?

Je kunt bij ons stage lopen 👩‍🎓 als je een passende opleiding volgt en uiteraard super gemotiveerd bent!
Volg je een opleiding ‘leisure and hospitality’, 'events' of een andere servicegerichte opleiding? Dan kun je bij ons terecht voor een receptie of recreatiestage🎭. Met een opleiding ‘Groen en techniek’ 🌲 is onze technische dienst het team waar je kunt stage lopen. Horecatijgers 🐯 met een MBO of HBO opleiding, kunnen in onze restaurants stage lopen. Verder zijn er stagemogelijkheden als je opleidingen volgt in ‘facilitaire dienstverlening’ en ‘marketing’ en kun je hier voor je HBO diploma ervaring opdoen om je scriptie te schrijven.

Stage lopen net als Lieke

“Keihard lachen en bizar veel ervaring opdoen tijdens een stage. Dat was wat ik hoopte toen ik aan een stage begon bij de Kennemer Duincampings. Het was nog meer dan dat! Een geweldige tijd, waarin ik veel heb mogen leren, ontdekken en uitdagingen heb opgezocht. En alles in een vakantiesfeer, waarbij iedereen vrolijk is en het niet erg is als ik een fout maak. Ik ben super trots op mijzelf als ik besef hoeveel ik bij KDC doorgegroeid ben en hier nu een toffe vaste baan heb!”

Stagiares gezocht

Alle vacatures bekijken

Los gaan op de beats tijdens het eindfeest

Work hard, play hard😎! Dit motto geldt ook bij de Kennemer Duincampings. We starten het kampeerseizoen met een kick-off en eindigen het seizoen met een spetterend eindfeest. Samen met al je collega's en mede-stagiaires 👯‍♀️ dans je op de beats van de DJ, haal je lekker eten bij de foodtrucs 🍕 en laat je, je verrassen tijdens leuke workshops en andere activiteiten. We ❤️ to party!   

Toch nog ff een vraagje?

Lijkt een stage je bij ons je leuk, maar heb je nog een paar vragen🙄? Bel 📞 of whatsapp ons over al je vragen!

Linda Dijkman, Support Specialist Human Being Management, helpt je graag verder.