Trots Talent Recreatie (stage)

In het Kort

Jij?

Zoekt een stage voor het kampeerseizoen 2024 voor bijvoorbeeld de opleiding Leisure en Hospitality. Jij brengt elke activiteit met een lach op je gezicht en je weet de gasten ook enthousiast te krijgen. Van grote evenementen tot intieme voorleesverhalen, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, behoud jij hetzelfde enthousiasme de hele zomer door.
Je bent gek op kinderen en vindt het leuk om ze de vakantie van hun leven te bezorgen!

Lekker sportief bezig zijn, een evenement draaien, dansen of knutselen, we zijn benieuwd wat jouw voorkeur heeft. Gelukkig vind jij alles leuk om te ontdekken! Sterker nog, jij durft je ideeen te delen met je collega's om activiteiten nóg spetterender te maken. Je praktijkopleider vindt het leuk om ervoor te zorgen dat jij veilig jouw talenten kan ontdekken. Tijd om te shinen!

En wij?

weten hoe spannend het kan zijn om een eerste werkdag te beginnen. Daarom organiseren wij een trainingsweekend waarin jij ons leert kennen en wij jou. Om skills te ontdekken, te ontwikkelen en leerdoelen te bepalen voor je stage. Waar het trainingsweekend vooral goed voor is, is het leren kennen van je nieuwe vrienden waar je de komende maanden mee samen leeft.

Je ontvangt een stage vergoeding van €500,- per maand (o.b.v. 40 uur per week). Tijdens je stage verblijf je gratis op de camping. Je hebt je eigen plekje waar jij je terug kunt trekken, een woonkamer waar je kunt chillen en natuurlijk samen met je collega's kunt eten. Wie kookt er vanavond?

Bij ons vinden we het fijn als jij jezelf bent, dat zijn wij namelijk ook. Zo creeëren we een veilige leeromgeving, waar zowel jij als wij het prima vinden dat er fouten worden gemaakt.

Bij ons maak je vrienden voor het leven.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Jij begint de dag met een teamoverleg. Om 10:00 uur dans je de spieren lekker los met onze mascotte. Dan is het tijd voor CreativiTIJD. Daarna een gezonde lunch. Leuk, vanmiddag is de 'Survival Run'. Dat is echt jouw ding en heb je heel veel zin in!

Morgen treden grootse artiesten op, dit nemen jullie nu alvast door, zodat iedereen precies weet wat hij/zij moet doen. Daarna bereid jij de 'Braziliaanse Carnaval' van vanavond voor. Dan snel omkleden en samen met de mascotte de allerkleinste kinderen voorlezen.

...En verrassend!

Nadat jullie met het hele team gezellig hebben gegeten, is het tijd voor de Grande Finale! Je weet door de goede voorbereiding precies wat je moet doen. Daardoor kan je er zelf ook volop van genieten.

Je teamleider komt even kijken bij jullie succesvolle evenement. Tevreden en voldaan sluit je de dag af. Weer een dag vol blije gasten, hier krijg jij energie van!


Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Stuur gewoon even een appje!

Alexander van der Doorn,
Trotse Teamleider Recreatie & Talent Trainer,
helpt je graag verder.

Werken bij

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!