(Super) Support Specialist HBM

In het Kort

Jij?

Kan niet wachten om te ontdekken hoe wij Human Being Management vormgeven. Wij doen aan Human Being Management (HBM) niet aan HR. 
Human Being Management (HBM) gaat over jou als mens. De mens is meer dan een human resource.

Successen vieren! Yes, daar word je blij van. Want dat doen wij in plaats van beoordelen. Een zeer afwisselende baan waarbij je de ene dag bezig bent met het voorbreiden van de salarisbetaling en het redigeren van het personeelshandboek en op het volgende moment ben je bezig met het uitzoeken van de duurzame kerstpakketten of ga je in overleg over ons jaarljkse Eindfeest!  De WAB heeft voor jou geen geheimen en voor een gesprek over de CAO draai jij je hand🤚 niet meer om. 

Natuurlijk zorgen wij voor superleuke, lieve, inspirerende -en heeeeeel soms irritante- collega's. Die jou altijd weten te vinden en iets van je willen. Je agenda en planning goed kunnen beheren komt dus goed van pas! Je bent een specialist en een mensenkenner. Je houdt van de kleine lettertjes in het HR vak, en hebt hier dan ook de nodige ervaring en/of opleiding in. 

En wij?

Wij zijn er ook nog! We geven je een prachtige natuurlijke werkomgeving voor minimaal 24 uur, midden in het bos en dichtbij het strand. Je werkt op de centrale organisatie van de Kennemer Duincampings in hetzelfde pand als Camping Bakkum in Castricum aan Zee. Behalve voor Camping Bakkum ben je ook werkzaam voor Camping Geversduin, Camping de Lakens, Watertoren Duin & Bosch en onze 3 eigen horecagelegenheden. Wij staan als winnaar 🏆 van de 'Kroon op het werk' prijs 2019 aan de top als het gaat om duurzame inzetbaarheid van collega's. Ook zijn wij een bekend gezicht op alle MBO’s in Nederland; we zijn al 3 keer het beste Leerbedrijf van Nederland geweest! Daar mag jij aan mee werken. 

Onze hele organisatie is ingericht op continue persoonlijke ontwikkeling. Daar maken we tijd en geld voor vrij. Opleiding en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk! Jij weet daar alles van. Één manier om te ontwikkelen is via de KDC Campus, onze online leeromgeving. Moeiteloos kies jij trainingen die we komende maand weer kunnen toevoegen.

Enthousiast en dan?

Solliciteer! Dan hoor je dan snel van ons. In de eerste twee weken van oktober gaan Marjolijn en Tamar graag met je in gesprek.

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Eerst een HBM overleg met het team, wat ligt er op ons bureau en waar heb jij  hulp bij nodig. Vandaag bespreken we de wensen voor de trainingen voor komend seizoen. Ook evalueren wij het nieuwe 'Excellence-formulier', het formulier waarin collega's met leidinggevende praten over successen, missers en groeikansen. 

Het kampeerseizoen gaat bijna van start, dit betekent veel nieuwe collega's in dienst. Jij verwerkt de nieuw ingevoerde collega's en zorgt dat alle documenten in orde zijn en de overeenkomst ondertekend kan worden. Tussendoor belt een collega met een vraag over ouderschapsverlof, hier weet jij alles van dus deze vraag beantwoord jij met gemak. Je vraagt meteen of de collega ook mee doet met de padelclinic morgen? Ja!? Top, ik zie je daar.


...En verrassend!

Vandaag bespreek jij samen met Alexander, de 'Talent Trainer' welke scholen hij de komende tijd gaat bezoeken om stagiaires te werven. Daarna heb je tijd ingepland om de salarissen te checken samen met Marjolijn. Een belangrijke klus waarbij we ons geen fouten kunnen veroorloven. Het gaat tenslotte om het verdiende geld van onze collega's. Na het opstellen van de verzuimrapportage en vacatures gechecked te hebben op relevantie, spelling en stijl, ‘s middags een heerlijk rondje lopen over de camping met wat collega’s om bij te praten en te genieten van de natuur (je zou maar werken op een industrieterrein!).

In de middag check je nog even de factuur van het pensioenfonds en werk je de mail bij. Voor vandaag zit jouw werkdag er weer op. Je hebt op het strand afgesproken met vrienden. Je loopt er heen om nog even je hoofd leeg te maken. Dan is het tijd voor het terras 🍷 !

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Tamar Kuiper,
Excellence Human Being Manager,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!