Trots Talent Participatie

In het Kort

Jij?

Komt samen met je jobcoach praten over jouw talenten. Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt? Heb jij op de werkvloer wat extra begeleiding nodig? Wij zijn er voor je! Je zorgt ervoor dat de camping er tip top uit ziet! Jij helpt ons met technische klussen of het schoonhouden van het sanitair of in onze horeca. Hiermee zorg je altijd voor blije gasten, of dit nu is door het oplossen van een stroomstoring of het wijzen van de weg. Je bent niet vies van vuile klusjes en voor wespen en muizen ga jij niet aan de kant, zij natuurlijk wel voor jou!

Samen zorgen we dat jouw Talenten naar boven komen en jij kan shinen! En eigenlijk vinden we dat ook gewoon heel leuk, om samen met jou te kijken wat je leuk vindt om te doen en wat je het beste kan. Sta jij open voor een goed gesprek hierover? Dan is dat al het begin van een fijne samenwerking

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Hiermee helpen we jou om je talenten te ondekken en begeleiden we je intensief tijdens je werkzaamheden. Samen met je jobcoach kijken we naar wat je aankan en op welke van onze drie campings je het beste tot je recht komt. En daar nemen we elke dag opnieuw de tijd voor. We gebruiken graag onze prachtige omgeving en vakkennis om jou een zetje te geven in je carriere.

Ontwikkel jezelf  op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens  niet blijven steken in goede bedoelingen.

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag mag je helpen bij de accommodaties, jij zorgt dat alle verranda's er weer spik en span uit zien! De tijdsdruk is voor jou een uitdaging maar doordat we hier goede afspraken over hebben gemaakt voelt het goed! Om 15 uur zijn bijna alle verranda's klaar en kan je met trots door naar een volgende klus.

De laatste uurtjes mag je jouw collega helpen met schilderen, je favoriete klus! Hier zijn jullie al een paar dagen mee bezig en het wordt erg mooi! Tijdens het schilderen kunnen jullie ook nog lekker kletsen. De dag zit er bijna op, samen ruimen jullie de spullen op.

...En verrassend!

Vandaag heb jij 'portodienst'. Er wordt een stroomstoring doorgegeven, die los jij met gemak op. Daarna sta je nog even met de kampeerders te praten over de gave investering waar je komende winter bij mag helpen.

Je bent net klaar met het legen van de prullenbakken als jouw collega van de receptie je vraagt een kampeerder naar de plaats te brengen. Zij is wat slecht ter been. Gezellig samen in de golfkar, kletsen jullie over het mooie weer van afgelopen dagen.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Marjolijn,
Senior Support Specialist HBM,
helpt je graag verder.
Werken bij

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!