Superster Schoonmaak Watertoren

In het Kort

Jij?

hebt geen hoogtevrees en bent fit genoeg om 140 tredens de beklimmen! Je werkplek is een unieke locatie op 33 meter hoogte. Tussen 12 uur en 15 uur zorg jij voor een schone hotelkamer en maakt het bed strak op. Met jouw oog voor detail zorg jij voor blije gasten. Je bent contactpersoon voor de wasserette en zorgt voor het aanvullen van invetaris. Je komt te werken in een pool en bent op oproepbasis beschikbaar. 

Je bent in het bezit van een eigen vervoersmiddel om naar de Watertoren (op Duin & Bosch terrein) te komen. Je werkt graag alleen en hebt contact met collega's op Camping Bakkum. Technische mankementen geef je door aan jouw collega's. Ook de collega's van het receptie team weet jij te vinden om de optimale beleving letterlijk hoog te houden.

Hebt misschien een tussenjaar? Of bent even aan wat anders en unieks toe. 

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke parttime baan in de recreatie, voornamelijk op maandag en vrijdag (van 9.00-15.00 uur).
Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4) €13,03 per uur.

Samen met 2 andere collega's worden jullie wisselend opgeroepen. Vaak weet je dit ruim vooraf, een enkele keer vragen we jullie inzet bij een lastminte reservering.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Een reservering in de Watertoren, stiekem weet jij dat er een huwelijksaanzoek wordt gedaan. Jij zorgt dat de hotelkamer er weer spik en span uit ziet. Alles schoon en netjes en het bed wordt weer netjes opgemaakt. Jij zorgt voor een extra romantisch tintje door een kleine verrassing.

Je bent net bezig met het dweilen van de vloer als je in te verte een eekhoorn in de boom ziet. Schattig! Je geniet even van het tafareel een gaat weer door. Alles staat klaar voor de gasten en jouw werk zit er weer op. Jij kijkt tevreden naar jouw schone werk.

...En verrassend!

De blaadjes vallen van de bomen, het uitzicht lijkt wéér mooier.  Je kijkt over de mooie gekleurde boomtoppen zo naar de zee, wauw!
Tijdens het schoonmaken geniet jij enorm van de vogeltjes die fluitend om de toren vliegen.

De wenteltrap omhoog is even een klim maar zo heb jij jouw dagelijkse beweging er weer opzitten. Gelukkig weet je inmiddels precies waar je alles kan vinden en hoef je dus maar 1x de trap op. Klaar met jouw werk, dan komt de keuze stress, fiets je door naar het strand of maak je nog een lekkere wandeling in het duingebied?

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Daan Sijpheer, Stralend Voorbeeld Receptie
helpt je graag verder.


Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!