Trotse Teamleider Facilitair

In het Kort

Jij?

Bent verantwoordelijk voor de optimale netheid van sanitairgebouwen en accommodaties. Je leidt het schoonmaak- en facilitaire team, stelt personeelsplanningen op, beheert budgetten๐Ÿ“Š, optimaliseert inkoopprocessen en zorgt voor voorraadbeheer en tijdige bestellingen. Je waarborgt correcte verwerking van rekeningen en draagt bij aan het bepalen van doelen en kwaliteitsverbeteringen. Met jouw toewijding en vakmanschap draag je bij aan het succes van ons team en de tevredenheid van onze gasten.๐ŸŒŸEn wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier het hele jaar door, een leuke baan voor 38 uur per week. Niet geheel onbelangrijk... Salaris ๐Ÿ’ถ ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 7) vanaf €2.861,- (op basis van 38 uur). Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.๐Ÿ’ผ

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Iets met van A tot Z. Het hoogseizoen is begonnen, alle accommodaties zijn bezet. Gisteren heb jij alle bestellingen gedaan en de administratie bijgewerkt; vandaag lekker naar buiten. Het geeft je voldoening om met een multicultureel team te werken en zorgt ervoor dat de accommodaties er weer spik en span ๐Ÿงฝ uitzien in korte tijd. Alles schoon en netjes en de bedden weer keurig opgemaakt.

Je bent net bezig met het ophalen van de linnenpakketten als er een nieuwsgierig kindje komt kijken. Hij vertelt enthousiast over het knutselen๐Ÿ–Œ van vanmorgen. ‘Wow, wat leuk! Mag ik je knutsel zien?’ Hij haalt meteen zijn knutsel op bij zijn ouders om hem vol trots te laten zien. Schattig! Nu snel weer verder naar de volgende accommodatie!

...En verrassend!

De Seashacks zijn klaar, jij loopt alles nog eens na en komt toch nog een technisch mankement tegen. Uiteraard pak je dit zelf op en rapporteer je aan de Trotse Teamleider Technische Dienst, zodat dit snel wordt opgelost. In de Airstream komt een bruidspaar hun huwelijksreis vieren, hoe romantisch. Met je collega zorg je nog voor een kleine versiering ๐ŸŽˆ. Een leuke extra verrassing die ze niet snel zullen vergeten.

Je loopt alles nog eens na en dan is het tijd om onze nieuwe gasten te ontvangen! De gastvrouw staat al klaar, je praat haar nog even bij en gaat dan weer richting kantoor. Dan kan je mooi nog even verder met de planning voor de komende maand. Aan het eind van je werkdag komt de keuzestress... ga je naar huis of neem je nog even een frisse duik in zee!? ๐ŸŒŠ

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Ed Kraan,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!