Team Supporter Receptie

In het Kort

Jij?

Bent een senior receptionist met ervaring die zijn mannetje staat. De dagelijkse leiding ligt in jouw handen en je bewaakt het overzicht binnen de receptie en met de gasten. Bij ons ben je een Team Supporter, die mensen blij maakt, een steunpilaar is voor de gasten, het team en de Trotse Teamleider. Je bent het goede voorbeeld, je neemt verantwoordelijkheid en denkt vooruit. Je coacht Super Sterren (receptionistes) en Trotse Talenten (stagiaires) en zorgt dat ze tot bloei komen. Jij hebt alles op de rit, je doet wat je belooft.

Flexibele werktijden? No problemo! Jij bent handig met computers en systemen en je draagt bij aan een positief teamgevoel. Samen zorgen we dat jouw talenten naar boven komen en jij kan shinen!En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Een leuke baan tijdens het kampeerseizoen vanaf 32 tot 38 uur. In de zomer werk je fulltime en in de winter geniet je van meer vrije tijd. Tijdens het seizoen overtref jij met jouw collega's de verwachting van iedere gast. Eind oktober sluit de camping maar stopt het werk niet. Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 7) vanaf €2.861,- (op basis van 38 uur).

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je dienst start en de yogadocent belt dat ze de sleutel nodig heeft voor de Fit&Zenzone. De gasten staan voor de deur, de les begint. Je pakt de portofoon en schakelt de technische dienst in om de deur te openen. Ondertussen stuur je de gasten een SMS en geef je aan de Yogadocent door dat de TD onderweg is. Inmiddels staan er gasten aan de balie, wil de slagboom niet open, en wil de schoonmaak de lijst hebben van die dag. Er belt een gast dat zijn ontbijt niet klaar staat in Gestrand, dat regel je met de keuken en de gast is weer blij. Jouw Trotse Talent heeft zijn eerste beoordeling, daar plan je tijd voor in, en deze dag sluit je af met een overleg.

...En verrassend!

Vandaag begint het Formule 1 arrangement, dat betekent meer dan 400 aankomsten en vertrekkers. De camping vult zich met Oranje en allemaal vrolijke fans van Max. We geven de gasten een warm welkom bij de entree aan de Zeeweg, daar zien we ook dat ze met een camper zijn van 8 meter i.p.v. de geboekte plaats voor een tent. Jouw oplossingsgerichtheid komt om de hoek kijken, je weet dat de camping vol staat en je wilt de gasten blij maken. In de avond loop je een rondje om de sfeer te proeven, heb je aandacht voor de gasten en vertel je nog wel even de speciale huisregels.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Loes Plagman, Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!