Trots Talent Recreatie

In het Kort

Jij?

Hebt natuurlijk overwicht en maakt gemakkelijk contact met kinderen en ouders. Met jouw onuitputtelijke energie inspireer en motiveer je andere collega's. Je bent een frisse, representatieve verschijning, die het leuk vind om voor grote groepen te staan. 
Hoezo negen tot vijf? In de recreatie werk je wisselende tijden en dagen. Tijdens de vakanties ben je fulltime beschikbaar en daarbuiten 8 -24 uur per week in de weekenden. Een heerlijke bijbaan, voor naast je studie bijvoorbeeld.

Een dansje doen voor of met de kids kun je super goed (of je doet net alsof). Knutselen, doe je (figuurlijk) met twee vingers in je neus.
Je krijgt tijdens het seizoen uiteraard de kans om in een door jou gekozen onderdeel door te ontwikkelen tijdens je werk. Sport, spel, theater, dans, creativiteit  en gastvrijheid.


En wij?

Leren jou natuurlijk in een noodvaart alle dansjes, eigenschappen van onze mascotte 'Zep de Zeemeeuw' en andere werkzaamheden. Gezellig samen koken met je collega 'Trotse Talenten'. Na het werk nog even naar het strand om een terrasje te pakken of leuke teamuitjes. Hier maak je vrienden voor het leven. Je kan tijdens het seizoen en de weekenden dan ook verblijven op onze camping, gezellig samen met je andere collega's. Begin maart start je samen met alle collega's in het traingsweekend, eind oktober heb jij een seizoen vol herinneringen en ervaring op zak.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je all-in volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 3). Dat betekent:
16 jaar   € 5,82                19 jaar     € 9,29
17 jaar   € 6,58                20 jaar     € 11,17
18 jaar   € 7,75                21 jaar     € 14,76
                                        en ouder

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Jij begint de dag met een teamoverleg. Om 10:00 uur is het tijd om te knutselen. Daarna een gezonde lunch die je samen met je collega's hebt gemaakt. 

Oké, nu even focus, want er is nog genoeg te doen. Gelukkig heb jij het overzicht. Samen met je collega’s en stagiaires zorg jij voor een te gek middagspel voor onze gasten. Dit is echt jouw ding en je geniet met volle teugen! Daarna is het tijd om nog even samen met Zep de Zeeuwmeeuw het podium op te duiken voor een dance battle, en dan voldaan aan het avondeten.

Morgen gezellig Borrelpop, dit nemen jullie nu alvast door, zodat iedereen precies weet wat hij/zij moet doen. Dan bordje afwassen en door, want de 'lasergame' staat voor de deur! Omkleden en als een echte Recreatie baas ga jij dit spel aan!

...En verrassend!

Yeah Deze Week gaan we zeepkisten bouwen, één van de hoogte punten van de zomervakantie voor veel kinderen en stiekem ook voor jou. Samen met de kinderen bouwen we een week aan onze eigen zeepkist met hamers, spijkers en echte zagen. Vandaag zorgen we dat alle zeepkisten klaar zijn voor de race, want vanavond gaan we zo hard mogelijk van de baan. Jij zorgt dat alles tot in de puntjes is geregeld. De hooibalen liggen klaar, de vlag is aan het wapperen en de muziek staat aan. Wij gaan keihard op de race baan!

Na afloop ruimen jullie alles op en daarna even pauze en tijd om na te genieten. Daarna heb jij even tijd om je gave idee uit te werken, iets nieuws wat nog niet eerder gedaan is... Jouw teamleider heeft gevraagt of je dit gave idee wil uitwerken, wie weet staat het volgende week wel op het recreatie programma!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Menno Wijnbergen
Trotse Teamleider Recreatie
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!