Superster Ontvangst

In het Kort

Jij?

Maakt de eerste indruk op onze aankomende gasten. In het weekend en de vakanties, sta jij buiten klaar om onze gasten de weg te wijzen. Je legt uit waar zij het beste kunnen parkeren en hoe de slagboom werkt. Is er een storing bij de slagboom? In contact met de receptie, lossen jullie het probleem samen op.

Door jouw aanwezigheid is er geen vuiltje aan de lucht en is onze entree de aller schoonte van Nederland. Willen de gasten weten waar het ontmoetingsplein is, waar ze een wasje kunnen doen of hoe ver het is naar de speeltuin? Jij weet raad.

Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij. Samen zorgen we dat jouw Talenten naar boven komen en jij kan shinen!✨

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan of parttimebaan. Wij zorgen voor hippe bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.

Ontwikkel jezelf 🎓 op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Niet geheel onbelangrijk... salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4) vanaf €2.002,-  (op basis van 38 uur) of via het jeugdloon:
16 jaar   € 5,41                19 jaar     € 8,65
17 jaar   € 6,13                20 jaar     € 10,10
18 jaar   € 7,21                21 jaar     € 14,42
                                        en ouder

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het hoogseizoen is in volle gang. Dat betekend dat er weer veel nieuwe gasten aankomen. Je kan niet wachten, lekker naar buiten. Al snel komen de eerste gasten aanrijden. 'Welkom op de camping', de kinderen krijgen natuurlijk even een 'boks'. De vakantie kan beginnen. Jij wijst ze de weg naar het parkeerterrein zodat ze in de receptie rustig kunnen inchecken.

Een van de kampeerders die je eerder deze week ontvangen hebt, komt naar je toe lopen. Het is nogal druk in de receptie en ze vraagt zich af of jij nog een leuke tip hebt. Ze willen een rondje fietsen en onderweg misschien nog wat eten met de kinderen. Uiteraard! Jij wijst ze de route binnendoor naar Haarlem. Dan kunnen ze daar even lekker lunchen en van de bruisende stad genieten. Ze vinden het een top idee!


...En verrassend!

Vandaag een extra feestelijk tintje, gewoon omdat het kan! Er staat lekker koud water met verschillende smaakjes voor de kampeerders klaar. Het is de aankomstdag voor het pinksterweekend. Dat is hard werken maar er hangt een hele goede sfeer.

Er wordt een calamiteit gemeld. Dit krijg jij door via de portofoon. Dat betekend extra alertheid. Jij zorgt dat alle auto's ruimte maken zodat de ambulance meteen door kan rijden. De calamiteit is weer goed verlopen. Goed teamwork! De tijd gaat snel, jouw dienst zit er alweer op! Samen nog gezellig een drankje op het strand? Prima plan...

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Thomas Michielsen,
Team Supporter Technische Dienst,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!