Trots Talent Technische Dienst

In het Kort

Jij?

Zorgt ervoor dat de camping er tip top uit ziet! Jij bent een gastheer/gastvrouw, je wijst mensen de weg of helpt je collega's bij een stroomstoring. Hiermee zorg je altijd voor blije gasten. Je bent niet vies van vuile klusjes en voor wespen en muizen ga jij niet aan de kant, zij natuurlijk wel voor jou!

Flexibele werktijden? No problemo!👍 Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij. Samen zorgen we dat jouw Talenten naar boven komen en jij kan shinen!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan voor de periode van maart t/m november.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je all-in volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 3). Dat betekent:

21 jaar € 15,96
20 jaar € 13,56
19 jaar € 11,97
18 jaar € 11,17
17 jaar € 7,12
16 jaar € 6,28
15 jaar € 5,87

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Yes het hoogseizoen is in volle gang. Dat betekend volop werk te doen, maar gelukkig in een goede sfeer en met lekker weer! Jij begint vandaag met het nalopen van het jongeren veld. Papier prikken is hier wel even nodig. Als jij hier klaar bent heb je eer van je werk want het ziet er weer piekfijn uit.


...En verrassend!

Vanavond is het 'Borrelpop' jij hebt de mazzel want je mag helpen met opbouwen. Door de goede instructies van je collega weet je precies wat je moet doen. Dan zit jouw werkdag er alweer op, nog even de spullen opruimen en dan begint de keuzestress.. Neem je een frisse duik in zee of blijf je toch nog even gezellig bij Borrelpop!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Ed Kraan,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!