Superster Schoonmaak

In het Kort

Jij?

Bent een harde werker met oog voor detail! Door jouw schoonmaaktalent is er geen vuiltje aan de lucht en kunnen onze gasten genieten van schoon sanitair. Volgens ons één van de belangrijkste punten van het vakantieplezier.

Gebreken zijn door jouw goede communicatie zo weer opgelost door onze Technische Dienst. Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht.  Samen met jouw gezellige team zorg jij van eind maart t/m eind oktober voor schone sanitairgebouwen.

Niet geheel onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4) €2145,- o.b.v. 38 uur.
Je werkt in een heel vrolijk, hard werkend team. Eind oktober sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij. Wie weet kom je volgend seizoen weer bij ons werken. Flexibele werktijden? No problemo! 32 tot 38 uur per week word jij flexibel ingeroosterd.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Langzaam ontwaakt de camping, dat vind jij een fijn moment. Jij wenst iedereen een 'goede morgen'. Gister heb jij het sanitair schoongemaakt met de hogedrukreiniger. Vandaag onderhoud je het gebouw met de standaard schoonmaak ronde. Je krijgt een compliment van de gast over het schone gebouw. Daar doe je het voor!

Daarna hebben jullie nog een leuk gesprek over het gezellige Borrelpop van gisteren. Ook tijdens dit evenement zorgde jij voor schone toiletten. De goede sfeer en gezellige muziek kreeg jij gelukkig helemaal mee!

...En verrassend!

Het sanitair is schoon. Je bent bezig met het bijvullen van het toiletpapier als er een kindje naar je toe komt. Hij kan de weg terug naar zijn plaats niet meer vinden. Je stelt hem gerust en neemt contact op met je collega's van de receptie. Al snel weet je op welke plaats hij staat. Natuurlijk loop je even met hem mee. Gevonden, high 5! 🙌

Via de portofoon vraagt de Superster Receptie of je naar een verstopping bij de 'Wastobbe' wil gaan. Je springt op je fiets en gaat erop af.
Daarna zit jouw dienst erop. Tijd om nog even lekker naar het strand te gaan. Dat is het voordeel van een vroege dienst!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Björn ter Maat,
Trotse Teamleider Schoonmaak,
helpt je graag verder.
Bjorn Terrmaat.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!