Superster Receptie

In het Kort

Jij?

Bent klaar voor een nieuwe uitdaging, vanaf vandaag kan jij onze collega zijn! De recreatiebranche is je niet onbekend, ervaring met receptie werk? Dat is helemaal top. Je hebt het overzicht in de receptie. Samen met de andere 'Supersterren' en 'Team Supporters' zorg je dat onze 'Trotse Talenten' (stagiaires) tot bloei komen. Je verrast onze kampeerders met jouw gastvrijheid. Door je goede kennis van de Duitse taal weet je ook onze Duitse kampeerders te charmeren. Jij hebt alles op de rit! De ontvangstruimte in de receptie en jouw administratie zijn even schoon. Dat is doen wat je belooft!

Flexibele werktijden? No problemo! Jij bent handig met computers en systemen. Uiteraard draag je bij aan een positief teamgevoel. Samen zorgen we dat jouw talenten naar boven komen en jij kan shinen!En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Een leuke baan tijdens het kampeerseizoen voor 32 uur. In de zomer werk je fulltime en in de winter geniet je van meer vrije tijd. Tijdens het seizoen overtref jij met jouw collega's de verwachting van iedere gast. Eind oktober sluit de camping maar stopt het werk niet. Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 5) vanaf €2475,55 (op basis van 38 uur).

Ontwikkel jezelf op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens niet blijven steken in goede bedoelingen.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is het 'Fronleichnam', dat betekent veel Duitse gasten, leuk! Uiteraard heb jij vooraf al een leuke mail gestuurd naar onze aankomende gasten. Hierin staan weetjes over de camping en de activiteiten van komende week. Speciaal voor deze feestdag hebben we lekker koud water met verschillende smaakjes klaar staan. Jij heet alle gasten een warm welkom, je vertelt ze op welke plaats ze staan en hoe zij daar het beste kunnen komen. Schöne Urlaubt!

Een nieuwe stagiaire is nog wat onzeker in haar Duits, daar help jij natuurlijk graag bij. Jullie hebben afgelopen dagen al goed geoefend en je hoeft nu alleen nog maar een klein beetje bij te sturen.

...En verrassend!

Een jarige kampeerder! Jij verrast de gast met een 'Shakka' biertje en een leuke kaart. Proost! Dankzij jou voelt de gast zich helemaal jarig. Dit vergeten ze niet snel meer. Je vertelt ze nog even over de buitenbioscoop morgen, daar gaan ze zeker naar toe.

Daarna ga je weer richting de receptie om je collega af te lossen. Je komt precies op het goede moment. Er wordt een calamiteit gemeld. Jij bemant de receptie terwijl je collega de calamiteit afrondt. Goed teamwork! De tijd gaat snel, jouw dienst zit er alweer op! Samen nog gezellig een drankje op het strand? Prima plan...

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Loes Plagman, Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!