Stralend Voorbeeld Facilitair

In het Kort

Jij?

Zorgt voor blije gasten door jouw oog voor detail. Als Stralend Voorbeeld Facilitair heb jij de leiding bij onze accommodaties! Jij zorgt dat alles geregeld is van A tot Z. Je plant het schoonmaakteam in en stuurt ze aan. Vooraf heb jij al gezorgd voor de juiste voorraad. Je bent zelf ook niet vies
van vuile klusjes💪. Ook ben jij de schakel tussen het terrein en de receptie!

Nadat jouw team klaar is in de accommodaties is er geen vuiltje aan de lucht✨. Ook zorg jij voor een goede sfeer in het team en een leuke verrassing voor onze gasten, wanneer zij iets te vieren hebben. Vanaf 1 maart kan jij onze collega zijn!


En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier het hele jaar door, een leuke baan voor gemiddeld 32 uur per week. Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 6) vanaf €2.274,- (op basis van 38 uur). Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.

Dagelijks starten met een kopje koffie ☕️.  Voor het harde werken begint, kletsen jullie even en nemen jullie de bijzonderheden voor vandaag door. Kunnen jullie het meteen hebben over de gave nieuwe training 🎓 in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Jij bent gestart met de training 'Barista'! Nu verwachten je collega's natuurlijk wel dat jij volgende week een lekker bakkie zet!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het hoogseizoen is begonnen, alle accommodaties zijn bezet. Gister heb jij alle bestellingen gedaan en de administratie bijgewerkt, vandaag lekker naar buiten.
Jij stuurt het team duidelijk aan en zorgt dat de accommodaties er weer spik en span 🧽 uit zien in korte tijd. Alles schoon en netjes en de bedden weer netjes opgemaakt.

Je bent net bezig met het ophalen van de linnenpakketten als er een nieuwsgierig kindje komt kijken. Hij vertelt enthousiast over het knutselen🖌 van vanmorgen. ‘Wow wat leuk, mag ik je knutsel zien?’ Hij haalt meteen zijn knutsel op bij zijn ouders om hem vol trots te laten zien. Schattig! Nu snel weer verder naar de volgende accommodatie!

...En verrassend!

De Seashaks zijn klaar, jij loopt alles nog eens na en komt toch nog een technisch mankement tegen. Uiteraard roep je jouw collega van de Technische dienst op, zodat dit snel wordt opgelost.
In de airstream komt een bruidspaar hun huwelijksreis vieren, wat romantisch. Met je collega zorg je nog voor een kleine versiering 🎈. Een leuke extra verrassing die ze niet snel zullen vergeten.

Je loopt alles nog eens na en dan is het tijd om onze nieuwe gasten te ontvangen! De gastvrouw staat al klaar, je praat haar nog even bij en gaat dan weer richting kantoor. Dan kan je mooi nog even verder met de planning voor komende maand. Aan het eind van je werkdag komt de keuzestress...ga je naar huis of neem je nog even een frisse duik in zee!?🌊

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Els Scholten, Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!
Welke plaat wil jij horen op het eindfeest in november?
MIJN GEGEVENS:
Na het versturen van het formulier ontvang je op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van je sollicitatie.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Terug naar info ▲