Superster Schoonmaak Accommodaties

In het Kort

Jij?

Zorgt voor blije gasten door jouw oog voor detail. Jij hebt alles schoongemaakt en de bedden strak opgemaakt. Jij geniet van je eigen schone werk. Je bent niet vies van vuile klusjes en krijgt energie van schoonmaken💪. 

Nadat jij klaar bent in de accommodatie is er geen vuiltje aan de lucht✨. Ook zorg jij voor een goede sfeer in het team en een leuke verrassing voor onze gasten wanneer zij iets te vieren hebben. Vanaf 15 maart kan jij onze collega zijn! Tijdens het seizoen werk je in een heel vrolijk, hard werkend team. Eind oktober sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke parttime baan (ongeveer 16 uur per week) voornamelijk op maandag en vrijdag. Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao schaal 4 (€12,16 bruto per uur of jeugdloon). Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.

Dagelijks starten met een kopje koffie ☕️.  Voor het harde werken begint kletsen jullie even en nemen jullie de bijzonderheden voor vandaag door. Kunnen jullie het meteen hebben over de gave nieuwe training 🎓 in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Jij bent gestart met de training 'Barista'! Nu verwachten je collega's natuurlijk wel dat jij volgende week een lekker bakkie zet!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het hoogseizoen is begonnen, alle Laidbackshacks zijn bezet. Jij zorgt dat de accommodaties er weer spik en span 🧽 uit zien in een korte tijd. Alles is schoon en de bedden zijn weer netjes opgemaakt

Je bent net bezig met het dweilen 🧹 van de vloer als er een nieuwsgierig kindje komt kijken. Hij vertelt enthousiast over het knutselen🖌 van vanmorgen. ‘Wow wat leuk, mag ik je knutsel zien?’ Hij haalt meteen zijn knutsel op bij zijn ouders om hem vol trots te laten zien. Schattig! Nu snel weer verder naar de volgende accommodatie!

...En verrassend!

Vandaag maak jij de Beachbus schoon, het blijft leuk om deze unieke en populaire accommodatie schoon te maken. Ook de Seashack is jouw favoriet. Wanneer je deze schoonmaakt, heb jij ondanks het harde werken een vakantiegevoel.

Je bent net de puntjes op de 'i' aan het zetten en bezig met vegen 🧹als een gast de weg vraagt naar de sauna. Inmiddels ken je redelijk de weg op de camping en kan je goed vertellen waar ze heen moeten. Hun oog valt op de Beachbus! Uiteraard laat jij ze om een hoekje even naar binnen gluren. Dit onthouden ze voor een weekend weg in het naseizoen, top!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Björn ter Maat,
Trotse Teamleider Schoonmaak,
helpt je graag verder.
Bjorn Terrmaat.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!