Superster Technische Dienst

In het Kort

Jij?

Bent handig met een hamer en een (ketting)zaag. Je verrast onze kampeerders met jouw gastvrijheid. Een stroomstoring? Die los jij met gemak op. De basis van installatietechniek is jou bekent. Je bent niet vies van vuile klusjes en voor wespen en muizen🐭 ga jij niet aan de kant, zij natuurlijk wel voor jou!

Flexibele werktijden? No problemo!πŸ‘ Of jij nu werkt in het weekend, een avond of overdag, het maakt jou niet uit. Uiteraard draag je bij aan een positief teamgevoel. Samen met de andere 'Supersterren' en 'Stralende Voorbeelden' zorg je dat onze 'Trotse Talenten' (stagiaires) tot bloei🌺 komen. Uiteraard zorgen wij samen dat jouw talenten naar boven komen en jij kan shinen!✨En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke baan voor 38 uur. En ook zo fijn, je kan meteen beginnen! Per seizoen wisselende werkzaamheden waardoor het werk nooit saai is. Niet geheel onbelangrijk... Salaris πŸ’Ά ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4) €2.002,-  tot €2.414,- (op basis van 38 uur).

Ontwikkel jezelf πŸŽ“op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens πŸŽ† niet blijven steken in goede bedoelingen.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is het 'Fronleichnam', dat betekent veel Duitse gasten, leuk! Jij zorgt dat alle accommodaties tip top in orde zijn voor de aankomende gasten. Fijn, daar komen ze net aan πŸ‘‹ . Je maakt even kennis en beantwoordt hun laatste vragen over de Airstream.

Op dat moment komt er via de portofoon een melding over een calimiteit β›‘ binnen. Jij houdt het hoofd cool en gaat er op af. Je verleent samen met je collega eerste hulp en stelt de gast gerust tot de ambulance er is. Dit heb je tijdens de BHV training natuurlijk allemaal geleerd. Het is goed verlopen. Goed teamwork! πŸ’ͺ

...En verrassend!

Vanavond is 'Borrelpop' 🍺 . Je collega Superster van de receptie vraagt of je nog een handje kan helpen, de artiesten komen er niet helemaal uit met de techniek. Natuurlijk wil je dat, samen komen jullie er wel uit. De muziek 🎡 begint te spelen en er hangt meteen een gezellige sfeer. Jij wordt nog opgeroepen voor een lekkende kraan in het sanitair gebouw. Opgelost!

Je zou ook nog even wat snoeien bij de seizoenplaatsen. Kan je meteen vertellen over de gave investering waar je komende winter β˜ƒοΈ aan mee mag werken.De dag zit er alweer bijna op, nog even je spullen opruimen en dan komt de keuzestress: blijf je gezellig bij Borrelpop of neem je toch even een frisse duik in zee... 🌊

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Ed Kraan,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!