Trots Talent Marketing en Communicatie (stage)

In het Kort

Jij?

zorgt ervoor dat gasten naar onze camping toe komen door verrassende marketing acties. Ook op de camping zelf is alle communicatie in onze huisstijl en zorg jij voor de goede uitstraling.
Nederlandse taal? Daar scoor jij een 10 en ook de Duitse en Engelse taal is jou niet onbekend. Hiermee zorg jij voor goede input voor de nieuwsbrief 🧾 en Social Media.

Flexibele werktijden? No problemo!👍 Jij bent handig met computers en systemen. Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij. Samen zorgen we dat jouw talenten naar boven komen en jij kan shinen!

En wij?

Dankzij onze ervaring en passie heb jij een leerzame, leuke en verrassende stage bij drievoudig winnaar ‘Beste leerbedrijf van Nederland’🏆. Tijdens je stage kan je gratis verblijven op de camping. Gezellig samen koken met je collega 'Trotse Talenten'. Na het werk nog even naar het strand om een terrasje te pakken. Hier maak je vrienden voor het leven.

Stage lopen kan bij ons het gehele jaar door voor minimaal 10 weken. Je leert hier niet alleen alles over jouw vak. In de KDC Campus, onze online leeromgeving, staan allerlei trainingen. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn 🍷.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Er staan weer hele toffe evenementen op het programma voor komend seizoen. Vandaag leg jij de laatste hand aan de promotieposters van 🥳 ‘Borrelpop’. Gaaf! Door jou heeft het de uitstraling die we willen. Hier moet je bij zijn!

Nu dit geregeld is kan je aan de slag met berichten op Social Media. Je werkt jouw ideeën goed uit zodat je ze morgen in het overleg kan bespreken.


...En verrassend!

Vandaag is er een externe fotoshoot📸 op de camping, jij zorgt dat alles goed verloopt! Daarna ga je verder met de menukaarten voor Restaurant Gestrand. Jij zorgt dat de kaart met de nieuwe gerechten🥗 er weer netjes en in de huisstijl uit ziet!

Je springt nog even bij om je collega's van de receptie te helpen, daarna is de dag alweer voorbij... Wat zal je doen? Nog even een drankje bij Gestrand of toch nog even een frisse duik🏊🏽‍♂️ in zee! Je doet het gewoon alle twee en neemt één van je collega's mee. Gezellig!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Loes Plagman, Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!