Trots Talent Receptie (stage)

In het Kort

Jij?

Solliciteert nu alvast voor je volgende stage, komend najaar of volgende zomer?! Wij zien jou al helemaal stralen. Zorgt ervoor dat gasten naar onze camping toe komen door verrassende telefoongesprekken📞 en correcte mailbeantwoording. Wanneer ze er eenmaal zijn, ontvang jij ze met een warm welkom. Duitse of Nederlandse gasten, jij staat iedereen probleemloos te woord. Jij bent bereid hard te werken voor het ultieme vakantiegevoel van onze gasten! Jij volgt minimaal een MBO niveau 4 opleiding.

Flexibele werktijden? No problemo!👍 Jij bent handig met computers en systemen. Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij. Samen zorgen we dat jouw Talenten naar boven komen en jij kan shinen!✨

En wij?

Door onze ervaring en passie heb jij een leerzame, leuke en verrassende stage bij drievoudig winnaar ‘Beste leerbedrijf van Nederland’🏆. Tijdens je stage kan je gratis verblijven op de camping. Gezellig samen koken met je collega 'Trotse Talenten'. Na het werk nog even naar het strand om een terrasje te pakken. Hier maak je vrienden voor het leven.

Stage lopen kan bij ons vanaf maart voor minimaal 10 weken. Je leert hier niet alleen alles over jouw vak. In de KDC Campus, onze online leeromgeving, staan allerlei trainingen. Dan deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn 🍷.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je begint met het beantwoorden van de emails, veel vragen weet jij inmiddels te beantwoorden. Ondertussen neem je de binnenkomende telefoontjes op. Een kampeerder heeft een stroomstoring, je schrijft✍️ de gegevens van mevrouw op en via de portofoon vraag jij je collega van de Technische Dienst om de stroomstoring op te lossen.

Yes, jij mag een gastvrije actie voorbereiden. Morgen delen jullie de hele dag koud water met verschillende smaakjes uit🍋.


...En verrassend!

Vandaag is het de aankomstdag voor het Pinksterweekend, je hebt er zin in. Afgelopen dagen heb jij met je collega's alle voorbereidingen getroffen. Het dak van de receptie kan lekker open, met dit weer☀️ zeker geen straf.

Het is hard werken maar er hangt een hele goede sfeer. Klaar met werk. Wat nu…genieten van de goede sfeer op de camping of toch even een frisse duik in zee…🏄‍♂️jij doet het alle 2!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Loes Plagman, Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!