Stralend Voorbeeld Minimarkt

In het Kort

Jij?

Begint je dag graag op tijd! Om half 8 sta jij klaar om te beginnen. Als vroege vogel bak jij ’s morgens de broodjes goudbruin. De broodmanden blijven gevuld en tussendoor maak jij de lekkerste cappuccino’s. Je ontvangt leveranciers met een glimlach en wijst ze de weg. Natuurlijk heb jij overzicht in de minimarkt. Je weet precies wat de hardlopers zijn en zorgt ervoor dat alles op de juiste manier gevuld is. Om 2 uur zit jouw dienst erop en kan jij genieten van je vrije middag.En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een uitdagende baan voor de periode van maart t/m oktober. Niet geheel onbelangrijk… salaris ontvang je volgens de Recreatie cao schaal 5 vanaf €2301,- (op basis van 38 uur). Werk je op een zondag of feestdag? Dan ontvang je extra toeslag.

Hoeveel uur per week jij werkt? Minimaal 24, maar dit bespreken wij verder tijdens onze kennismaking.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Jij begint de dag met de geur van versgebakken croissants. Je bent vroeg begonnen en bakt de broodjes voor onze gasten. De deur gaat open om 08:00 en de eerste gasten staan al te wachten. Een klein kindje heeft op een briefje precies staan wat ze nodig heeft. Jij helpt haar met veel plezier en ze gaat trots terug naar de tent. Je checkt de minimarkt, staat alles nog netjes, kan ik nog iets bijvullen?

Een kampeerder heeft een vraag over één van onze streekproducten, hier weet jij alles over te vertellen. Vroeg begonnen is optijd klaar, jij hebt lekker nog een vrije middag voor de boeg!

...En verrassend!

Nadat je de gasten in de minimarkt hebt geholpen, zorg jij ervoor dat het terras klaar gezet wordt. Je collega’s komen binnen, jullie spreken de ochtend door en je helpt ze nog waar het nodig is. Kussentjes recht, pizza oven aan, wasje erin. Het terras loopt al snel vol, je zorgt voor de lekkerste koffie’s. Jouw teamleider komt binnen en geeft jouw een compliment over de Minimarkt. "Jouw" winkeltje ziet er top uit, door een kleine wijziging in de indeling is het Noest bier extra verkocht deze maand. Top!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Lieke Udo,
Trotse Teamleider Knoest,
helpt je graag verder.


Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!