Team Supporter Horeca

In het Kort

Jij?

Staat te springen om bij ons te starten! Als rechterhand van de Trotse Teamleider, zorg je voor blije gasten en collega's!  Flexibele werktijden? No problemo! Je start op en sluit af. Je zorgt voor structuur en als jij er bent loopt alles soepel. Is de teamleider vrij? Dan heb jij de leiding.

Samen met het team zorg jij voor blije gasten en de lekkerste gerechten uit onze keuken. Inkopen kan jij zelfstandig verzorgen aan de hand van vooropgestelde budgetten. Het personeels rooster pas jij aan waar nodig.

Je bent niet alleen gezellig tegen onze gasten maar ook in ons hechte team breng jij positiviteit mee.  Je ziet werk en komt in actie. Jij zorgt voor een schone werkplek en inspireert je andere collega's dit ook te doen!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht.

Niet geheel onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao schaal 5 vanaf €2475,-  (op basis van 38 uur), afhankelijk van jouw ervaring en/of opleiding. Werk je op een zondag of feestdag? Dan ontvang je een extra toeslag.

Hoeveel uur per week jij werkt? Wij zien je graag 32 uur per week maar meer of minder is ook mogelijk, wel minimaal 24. Laten we dit bespreken tijdens onze kennismaking!

Wat we ook belangrijk vinden is samen met het team proosten op het behaalde succes. Samen sluit je de werkdag af met een lekker drankje.


Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag heb jij de leiding. Je zorgt dat je collega’s weten wat ze moeten doen en zorgt er samen voor dat Knoest er helemaal tiptop uit ziet. Het is mooi weer, de kussens van het terras kunnen meteen naar buiten.

Daarna begin je samen met je collega's met de voorbereidingen in de bar en keuken. Gezellig, daar zijn de eerste gasten! De camping staat vol, dus het zal druk worden. Gister heb jij vooral in de keuken gestaan, vandaag straal jij in de bediening! Dit is waarom jij deze baan zo leuk vind, 'iedere dag is anders...'

...En verrassend!

Vandaag is er een Muziekevent op Camping Geversduin. Je hebt van te voren al meegeholpen met de organisatie van deze dag. Top dat je uitgerekend vandaag ook werkt! 

De muziek begint en de sfeer is meteen goed. Wat een energie krijg je hiervan! Die heb je ook hard nodig, want het is natuurlijk extra druk bij Knoest. En niet in de laatste plaats vanwege de buitenbar die speciaal voor borrelpop op het terras staat. Vandaag hou jij een oogje in het zeil, zodat alle afdelingen lekker kunnen werken en weer veel gasten blij maken!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Lieke Udo,
Trotse Teamleider Knoest,
helpt je graag verder.

Lieke

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!