Trots Talent Knoest Stage/BBL

In het Kort

Jij?

Zorgt dat onze gasten bij binnenkomst al blij worden van jouw begroeting. Uiteraard leer je de theorie op school, maar op de werkvloer leer je de echte fijne kneepjes van het vak! Je neemt de bestellingen op, adviseert onze gasten over al het lekkers wat op onze kaart staat. En dat ook nog bij drievoudig leerbedrijf van het jaar!

‘Een vies tafeltje’; even lekker opruimen en schoonmaken zodat er weer nieuwe gasten kunnen gaan zitten. De kopjes en schoteltjes tussendoor door de afwasmachine zodat er weer voldoende schone kopjes zijn voor al onze lekkere koffies. Een schone werkplek, daar hou je van! Het is mooi weer, op het terras wordt het steeds drukker, heerlijk werken zo.  Flexibele werktijden? No problemo! 👍 Je hebt een diploma Sociale Hygiëne en BHV (of bent bereid deze te halen).

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. We leren jou alles over het vak, waar kan je dit nu beter leren dan bij Knoest. Wij ademen gastvrijheid!

Niet geheel onbelangrijk... Salaris. Voor je stage ontvang je een stagevergoeding. Volg je een BBL opleiding? Dan ontvang je geen stagevergoeding maar ontvang je salaris volgens de Recreatie cao.
Wat we ook belangrijk vinden is proosten op ons succes dus nadat we samen met jou hebben opgeruimd, sluiten we de werkdag af met een lekker drankje. Zo vieren we iedere dag feest maar het echte eindfeest is in november. Daar wil je bij zijn!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je start de dag met een kop koffie ☕️, overlegt met je team hoe je samen voor een perfecte voorbereiding van vandaag gaat zorgen. Jij kan werken aan je schoolopdracht. Je komt er niet helemaal uit, uiteraard staat de Trotse Teamleider klaar om je te helpen. Samen komen jullie er wel uit! 

Gezellig, daar zijn de eerste gasten. De camping staat vol dus het zal druk worden. Met een grote glimlach help jij de gasten en je collega's. Je springt bij in de spoelkeuken, zodat alles weer schoon en netjes is aan het eind van de dag. Zo! Dat was weer een geslaagde dag vol blije gasten, daar krijg je energie van! De Trotse Teamleider is trots op je, goed gedaan!💪

...En verrassend!

Jij begint de dag met de geur van vers gebakken croissants. Je bent vroeg begonnen en bakt broodjes 🥐 voor onze gasten. Zo kunnen zij de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt. Je checkt de minimarkt, staat alles nog netjes, kan ik nog iets bijvullen?

Een lekkere zonnige dag ☀️ , het terras zit vol. Jij hebt alles onder controle. De gasten genieten van een koud drankje. De eerste bestellingen voor het diner neem je op. Je beantwoord een vraag over 'Noest'. Het bier 🍺 wat speciaal voor Knoest gebrouwen wordt. Inmiddels weet je er heel veel over te vertellen en vind dit ook leuk! Vroeg beginnen betekend ook op tijd klaar, tijd om lekker naar het strand 🌊 te gaan!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Lieke Udo,
Trotse Teamleider Knoest,
helpt je graag verder.

Lieke

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!