Superster Knoest

In het Kort

Jij?

Maakt onze gasten blij, niet alleen de volwassenen maar ook de kleintjes weten jou te vinden! Jij ziet werk en komt in actie. Jij wordt enthousiast van het bedienen van onze gasten op het terras en in het knusse restaurant. 

Een schone werkplek, daar hou je van! Flexibele werktijden? No problemo! 👍 Je hebt een diploma Sociale Hygiëne en BHV (of bent bereid deze te halen).

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan. Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.

Ontwikkel jezelf 🎓 op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Niet geheel onbelangrijk... salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 3)
16 jaar   € 5,18                19 jaar     € 8,29
17 jaar   € 5,87                20 jaar     € 9,68
18 jaar   € 6,91                21 jaar     € 13,81
                                        en ouder

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Samen met je collega's begin je met de voorbereidingen. Met een goede instructie kun je zelfstandig de bar, keuken en ons terras helemaal klaar maken voor een gezellige dag met veel gasten. Citroentjes 🍋 snijden, frisdrank aanvullen, kussens op het terras, alle ingrediënten voor de pizza’s 🍕 en panini’s  klaarzetten. Jij bent er klaar voor!

Gezellig, daar zijn de eerste gasten. De camping staat vol dus het zal druk worden. Met een grote glimlach help jij de gasten en je collega's. Je springt bij in de spoelkeuken, zodat alles weer schoon en netjes is aan het eind van de dag. Zo! Dat was weer een geslaagde dag vol blije gasten, daar krijg je energie van!

...En verrassend!

Jij begint de dag met de geur van vers gebakken croissants. Je bent vroeg begonnen en bakt broodjes 🥐 voor onze gasten. Zo kunnen zij de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt. Je checkt de minimarkt, staat alles nog netjes, kan ik nog iets bijvullen?

Je beantwoord een vraag over 'Noest'. Het bier 🍺 wat speciaal voor Knoest gebrouwen wordt. Inmiddels weet je er heel veel over te vertellen en vind dit ook leuk! Vroeg beginnen betekend ook op tijd klaar, tijd om lekker naar het strand 🌊 te gaan!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Jimmy Hillebrand,
Trotse Teamleider Knoest,
helpt je graag verder.
Jimmie Hillebrand .png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!