Superster Knoest

In het Kort

Jij?

Maakt onze gasten blij, niet alleen de volwassenen maar ook de kleintjes weten jou te vinden! Jij ziet werk en komt in actie. Jij wordt enthousiast van het bedienen van onze gasten op het terras en in het knusse restaurant.

Een schone werkplek, daar houd je van! En nog even een half uurtje langer blijven als het druk is vind je helemaal prima. Je collega’s doen dat ook voor jou.




En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan in vakantiesfeer.
Niet geheel onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4)
16 jaar   € 6,13                19 jaar     € 9,81
17 jaar   € 6,95                20 jaar     € 11,44
18 jaar   € 8,17                21 jaar     € 15,56
                                        en ouder

Wat we ook belangrijk vinden is proosten op ons succes dus nadat we samen hebben opgeruimd, sluiten we de werkdag af met een lekker drankje. Zo vieren we iedere dag feest maar het echte eindfeest is in november. Daar wil je bij zijn!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Samen met je collega's begin je met de voorbereidingen. Met een goede instructie kun je zelfstandig de bar, keuken en ons terras helemaal klaar maken voor een gezellige dag met veel gasten. Citroentjes snijden, frisdrank aanvullen, kussens op het terras, alle ingrediënten voor de pizza’s  en panini’s  klaarzetten. Jij bent er klaar voor!

Gezellig, daar zijn de eerste gasten. De camping staat vol dus het zal druk worden. Met een grote glimlach help jij de gasten en je collega's. Je springt bij in de spoelkeuken, zodat alles weer schoon en netjes is aan het eind van de dag. Zo! Dat was weer een geslaagde dag vol blije gasten, daar krijg je energie van!

...En verrassend!

Jij begint de dag met de geur van vers gebakken croissants. Je bent vroeg begonnen en bakt broodjes  voor onze gasten. Zo kunnen zij de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijt. Je checkt de minimarkt, staat alles nog netjes, kan ik nog iets bijvullen?

Je beantwoord een vraag over 'Noest'. Het bier  wat speciaal voor Knoest gebrouwen wordt. Inmiddels weet je er heel veel over te vertellen en vind dit ook leuk! Vroeg beginnen betekend ook op tijd klaar, tijd om lekker naar het strand te gaan!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Lieke Udo,
Trotse Teamleider Knoest,
helpt je graag verder.

Lieke

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!