Superster Schoonmaak Sanitair en Accommodaties

In het Kort

Jij?

Zorgt voor blije gasten door jouw oog voor detail. Jij geniet van je eigen schone werk, of dit nu in het sanitair gebouw is of een accommodatie. Je bent niet vies van vuile klusjes en krijgt energie van schoonmaken💪. 

Nadat jij klaar bent met je werk is er geen vuiltje aan de lucht✨. Ook zorg jij voor een goede sfeer in het team en een leuke verrassing voor onze gasten wanneer zij iets te vieren hebben. Vanaf 15 maart kan jij onze collega zijn! Tijdens het seizoen werk je in een heel vrolijk, hard werkend team. Eind oktober sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht.
Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4)€2002,- o.b.v. 38 uur. Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken. Flexibele werktijden? No problemo!👍 We roosteren jouw gemiddeld 32 uur per week in, de ene keer 's morgens vroeg in de sanitair gebouwen en de andere keer start je om 10 uur met het schoonmaken van de accommodaties.

Dagelijks starten met een kopje koffie ☕️.  Voor het harde werken begint kletsen jullie even en nemen jullie de bijzonderheden voor vandaag door. Kunnen jullie het meteen hebben over de gave nieuwe training 🎓 in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Jij bent gestart met de training 'Barista'! Nu verwachten je collega's natuurlijk wel dat jij volgende week een lekker bakkie zet!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het hoogseizoen is begonnen, de nieuwe Duin Kebbins zijn bezet. Jij zorgt dat de accommodaties er weer spic en span 🧽 uitzien in een korte tijd. Alles schoon en netjes en de bedden worden weer netjes opgemaakt.

Je bent net bezig met het dweilen 🧹 van de vloer als er een nieuwsgierig kindje komt kijken. Hij vertelt enthousiast over het knutselen🖌 van vanmorgen. ‘Wow wat leuk, mag ik je knutsel zien?’ Hij haalt meteen zijn knutsel op bij zijn ouders om hem vol trots te laten zien. Schattig! Nu snel weer verder naar de volgende accommodatie!

...En verrassend!

Vandaag maak jij met het team de sanitairgebouwen schoon. Dit vind jij ook een lekkere dienst, gister oog voor detail in de accommodaties en vandaag start je met de hogedrukreiniger en spuit het sanitairgebouw schoon. Langzaam ontwaakt de camping. Jij wenst iedereen een 'goede morgen'. Je krijgt een compliment van de gast over het schone gebouw. Daar doe je het voor!

Je bent net de puntjes op de 'i' met een emmer en sop als een gast de weg vraagt naar de Hobbitwoning. Die heb je toevallig gister schoongemaakt en je kan dus precies vertellen waar ze heen moeten. Dan zit jouw werk erop. Tijd om nog even lekker naar het strand te gaan. Dat is het voordeel van een vroege dienst!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Stefan Tijms,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Paul Schoffelmeer.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!