Trots Talent Recreatie

In het Kort

Jij?

Werkt graag in teamverband en kijkt nu al uit naar alle toffe avonturen die je met het recreatieteam en onze gasten gaat beleven. Je maakt gemakkelijk contact met kinderen en ouders. Met jouw onuitputtelijke energie inspireer en motiveer je andere collega's. Je bent een frisse, representatieve verschijning, die het leuk vind om voor groepen te staan.

Hoezo negen tot vijf? In de recreatie werk je wisselende tijden en dagen. Tijdens de vakanties werk je meerdere dagen per week en daarbuiten knallen we met z’n alle in de weekenden. Een heerlijke bijbaan, voor naast je studie bijvoorbeeld.

Je vindt het leuk om lekker gek te doen en je team hierin mee te nemen. Spooktochten, sport en spel, silent disco's, lekker dansen of een creatieve opdracht bedenken en uitvoeren dat kunnen we aan jou overlaten. Lukt iets niet meteen in één keer dan ben je niet bang om hulp te vragen en denk je graag mee in oplossingen.En wij?

Leren jou natuurlijk in een noodvaart alle dansjes, eigenschappen van onze mascotte 'Ullie' en andere werkzaamheden. Gezellig samen koken met je collega 'Trotse Talenten'. Na het werk nog even naar het strand om een terrasje te pakken of leuke teamuitjes. Hier maak je vrienden voor het leven.

Je kan tijdens het seizoen en de weekenden dan ook verblijven op onze camping, gezellig samen met je andere collega's. In maart start je samen met alle collega's in het traingsweekend, eind oktober heb jij een seizoen vol herinneringen en ervaring op zak.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je all-in volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 3). Heb je een diploma in de branche? Dan ontvang je een vakvolwassen salaris. En vergeet je het beroemde eindfeest niet? Natuurlijk ben jij daar ook bij!

21 jaar € 15,96
20 jaar € 13,56
19 jaar € 11,97
18 jaar € 11,17
17 jaar € 7,12
16 jaar € 6,28
15 jaar € 5,87

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Jij begint de dag met een teamoverleg. Om 10:00 uur dans je de spieren lekker los met onze mascotte Ullie. Dan is het tijd om te knutselen. Daarna een lekkere lunch die je samen met je collega's hebt gemaakt. 

Oké, nu even focus, want er is nog genoeg te doen. Gelukkig heb jij het overzicht. Samen met je collega’s en stagiaires zorg jij voor een te gek sportief spel voor onze gasten. Dit is echt jouw ding en je geniet met volle teugen! Een high five en moe maar voldaan aan het avondeten.

Morgen gezellig Borrelpop met verschillende live optredens, dit nemen jullie nu alvast door, zodat iedereen precies weet wat hij/zij moet doen. Dan bordje afwassen en door, want er staat nog een archery tag battle op het programma. Omkleden, pijl en bogen mee en knallen maar.

...En verrassend!

Yes! Deze week huttenbouwen, één van de hoogte punten van de zomervakantie voor veel kinderen en stiekem ook voor jou. Samen met de kinderen bouwen we een week aan onze eigen hutten met hamers, spijkers en echte zagen. Vandaag zorgen we dat alle hutten waterdicht zijn, want vanavond mag er geslapen worden in de hutten.

Jij bereidt het lasergamen voor vanavond nog voor en vraagt je collega om de spullen voor het kampvuur met chocomelk en marshmallows klaar te leggen. Wat zullen ze lekker slapen...

Na afloop ruimen jullie alles samen op en daarna is het tijd om gezamenlijk even na te genieten. Zullen we vanavond de karaoke set in de stagewoning aansluiten of kijken we liever gezamenlijk een film met de voeten hoog en languit op de bank? Morgen weer een nieuwe dag vol activiteiten, gezelligheid en nieuwe ervaringen!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Werken bij

Lara van Groeningen
is Superster Recreatie en zij
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!