Superster Schoonmaak

In het Kort

Jij?

Jij bent een harde werker met oog voor detail. Door jouw schoonmaaktalent is er geen vuiltje aan de lucht en kunnen onze gasten genieten van schoon sanitair. Volgens ons één van de belangrijkste punten van het vakantieplezier. Jij groet onze gasten in het Nederlands, kan je het ook in het Duits of Engels? Top!

Vanaf maart 2024 kan jij onze collega zijn! Tijdens het seizoen werk je in een heel vrolijk, hard werkend team. Eind oktober sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij. Flexibele werktijden? No problemo! 32 tot 38 uur per week word jij flexibel ingeroosterd.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. We zorgen voor diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met jouw gezellige team zorg jij van 1 april t/m eind november voor schone sanitairgebouwen.

Niet onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4).
21 jaar € 16,66
20 jaar € 14,16
19 jaar € 12,50
18 jaar € 11,66
17 jaar € 7,44
16 jaar € 6,56
15 jaar € 6,12

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Wanneer de camping nog slaapt is jouw werkdag al begonnen. Tijdens je werkzaamheden in de sanitairgebouwen ontwaakt de natuur om je heen. Je geniet van schone gebouwen en het getjilp van de vogels  🦉  om je heen. Langzaam worden ook de gasten wakker, jij wenst iedereen een 'goedemorgen'. 

Gister heb jij het sanitair schoongemaakt met de hogedrukreiniger. Vandaag onderhoud jij het gebouw met een emmer en sop. Je krijgt een compliment van een gast over het schone gebouw. Daar doe je het voor!

...En verrassend!

Het sanitair is schoon. Je bent bezig met het bijvullen van het toiletpapier als er een kindje naar je toe komt. Hij kan de weg naar zijn plaats niet meer terug vinden. Je stelt hem gerust en neemt contact op met je collega's van de receptie. Al snel weet je op welke plaats hij staat. Natuurlijk loop je even met hem mee. Gevonden, high 5! 🙌

Via de portofoon vraagt de Superster Receptie of je naar een verstopping bij de sanitairgebouw 'Aarde' wil gaan. Je springt op je fiets en gaat er op af. Daarna zit jouw dienst erop. Tijd om nog even lekker naar het strand te gaan. Dat is het voordeel van een vroege dienst!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Stefan Tijms,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Paul Schoffelmeer.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!