Superster Schoonmaak Accommodaties

In het Kort

Jij?

Zorgt voor blije gasten door jouw oog voor detail. Jij hebt alles schoongemaakt en de bedden strak opgemaakt. Jij geniet van je eigen schone werk. Je bent niet vies van vuile klusjes en krijgt energie van schoonmaken💪.

Nadat jij klaar bent in de accommodatie is er geen vuiltje aan de lucht. Ook zorg jij voor een goede sfeer in het team en een leuke verrassing voor onze gasten wanneer zij iets te vieren hebben. Vanaf maart 2023 kom jij ons versterken. Tijdens het seizoen werk je in een heel vrolijk, hard werkend team. Eind oktober sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke parttime baan voornamelijk op maandag en vrijdag (van 9.00-15.00 uur).

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao schaal 4, €2145,- o.b.v. 38 uur of jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 4).
16 jaar   € 6,13                19 jaar     € 9,81
17 jaar   € 6,95                20 jaar     € 11,44
18 jaar   € 8,17                21 jaar     € 15,56
                                        en ouder

Dagelijks starten met een kopje koffie.  Voor het harde werken begint kletsen jullie even en nemen jullie de bijzonderheden voor vandaag door.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het hoogseizoen is begonnen, de nieuwe Duin Kebbins zijn bezet. Jij zorgt dat de accommodaties er weer spic en span uitzien in een korte tijd. Alles schoon en netjes en de bedden worden weer netjes opgemaakt.


Je bent net bezig met het dweilen van de vloer als er een nieuwsgierig kindje komt kijken. Hij vertelt enthousiast over het knutselen van vanmorgen. ‘Wow wat leuk, mag ik je knutsel zien?’ Hij haalt meteen zijn knutsel op bij zijn ouders om hem vol trots te laten zien. Schattig! Nu snel weer verder naar de volgende accommodatie!

...En verrassend!

Vandaag maak jij de Hobbitwoning schoon, het blijft leuk om deze unieke en populaire accommodatie schoon te maken. Ook de nieuwe Duin Boet is jouw favoriet. Wanneer je deze schoonmaakt, heb jij ondanks het harde werken een vakantiegevoel.

Je bent net de puntjes op de 'i' aan het zetten door het pad te vegen als een gast de weg vraagt naar het sportveld. Inmiddels ken je redelijk de weg op de camping en kan je vertellen waar ze heen moeten. Hun oog valt op de Hobbitwoning! Uiteraard laat jij ze om een hoekje even naar binnen gluren. Dit onthouden ze voor een weekend weg in het naseizoen, top!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Stefan Tijms,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Paul Schoffelmeer.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!