Superster Schoonmaak Accommodaties

In het Kort

Jij?

Zorgt voor blije gasten door jouw oog voor detail. Jij hebt alles schoongemaakt en een frisse accommodatie straalt je tegemoet. Jij geniet van je eigen schone werk, bent niet vies van vuile klusjes en krijgt energie van hard bezig zijn. 💪

Nadat jij klaar bent in de accommodatie is er geen vuiltje aan de lucht. ✨ Ook draag jij bij aan de goede sfeer in het team en je zorgt voor een leuke verrassing voor onze gasten wanneer zij iets te vieren hebben.

Vanaf maart 2024 kom jij ons versterken. Tijdens het seizoen werk je in een heel vrolijk, hard werkend team waarbij (naast een goed resultaat) plezier voorop staat. Eind oktober sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring en mooie herinneringen bij.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een gezellige en actieve parttime baan op de maandag en vrijdag (9.00-15.00 uur).

Het schoonmaken van de accommodaties kan prima naast een opleiding of ander werk! En... niet geheel onbelangrijk... salaris ontvang je maandelijks volgens de Recreatie cao schaal 4.

21 jaar € 16,66
20 jaar € 14,16
19 jaar € 12,50
18 jaar € 11,66
17 jaar € 7,44
16 jaar € 6,56
15 jaar € 6,12

Dagelijks starten we met een kopje koffie. ☕️ Voor het harde werken begint, kletsen jullie even en nemen jullie de bijzonderheden voor de dag door. Kunnen jullie het meteen hebben over de gave nieuwe training 🎓 in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Jij bent gestart met de training 'Barista'! Nu verwachten je collega's natuurlijk wel dat jij een lekker bakkie zet!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het hoogseizoen is begonnen, alle Duin Kebbins zijn bezet. Jij zorgt dat de accommodaties er weer spic en span uitzien in een korte tijd. Alles schoon en netjes en de bedden worden weer netjes opgemaakt. De vorige gasten hadden een hond mee, maar dat is geen probleem voor jou!

Je bent net bezig met het dweilen van de vloer als er een nieuwsgierig kindje komt kijken. Hij vertelt enthousiast over het knutselen van vanmorgen. ‘Wow wat leuk, mag ik je knutsel zien?’ Hij haalt meteen zijn knutsel op bij zijn ouders om hem vol trots te laten zien. Schattig! Nu snel weer verder naar de volgende accommodatie!

...En verrassend!

Vandaag maak jij de Duin Onder schoon, het blijft leuk om deze unieke en populaire accommodatie schoon te maken. Ook de nieuwe Duin Tenten zijn jouw favoriet. Wanneer je deze schoonmaakt, heb jij ondanks het harde werken een vakantiegevoel.

Je bent net de puntjes op de 'i' aan het zetten door het pad te vegen als een gast de weg vraagt naar het sportveld. Inmiddels ken je redelijk de weg op de camping en kan je vertellen waar ze heen moeten. Hun oog valt op de Duin Onder! Uiteraard laat jij ze om een hoekje even naar binnen gluren. Dit onthouden ze voor een weekend weg in het naseizoen, top!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Stefan Tijms,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Paul Schoffelmeer.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!