Trots Talent Technische Dienst

In het Kort

Jij?

Hebt zin in de leukste vakantiebaan ever!🌞 Samen met je team kickstart je de dag tijdens het ochtendrondje. Stefan vraagt of je vandaag wilt helpen bij het hutten bouwen. Het recreatieteam regelt het allemaal, maar het is altijd fijn als zij wat extra handjes hebben voor technische klusjes eromheen. Je pakt tussendoor met Sjaak de groenstrook🌳naast de entree mee. Zo ziet de natuur er weer strak uit en begroet je de eerste gasten. Nog geen 10 seconden later hoor je Pleuni van de receptie in je oortje: 'Wil je bij het Plastic Huis nog wat extra linnengoed brengen?' Onderweg zwaai je naar je collega's bij Knoest, die je vervolgens lief aankijken om de prullenbakken op het terras te regelen. Geen probleem; maar dan gaan we wel na het werk padellen! En ook dat kan op Geversduin.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan voor de periode van maart t/m november. Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je all-in volgens het jeugdloon van de Recreatie cao.

En flexibele werktijden? No problemo! Je werkt vooral in de weekenden en vakanties. Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij. Samen zorgen we dat jouw Talenten naar boven komen en jij kan shinen!

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vanavond is er een leuk evenement. Jij helpt vandaag mee met het opbouwen, zodat alles klaarstaat en het vlekkeloos verloopt. Zodra de muziek🎶 begint te spelen, zit jouw dag erop Nog even je spullen opruimen en dan begint de keuzestress... fiets je naar het strand, naar huis, of blijf je gezellig nog even een drankje doen en luisteren naar de band?🍹


...En verrassend!

Je werkt op Geversduin in een hecht team. Nu is dat natuurlijk het geval op alle campings en in de horeca, maar hier is het next level!😉 Samen zorgen jullie ervoor dat de camping op volle toeren draait! En daarbij staat de gast centraal. Zo zorgen jullie voor gastvrije acties om die verwachtingen te overtreffen. En het leuke is; misschien levert deze vakantiebaan je wel een echte baan op!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Stefan Tijms,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Paul Schoffelmeer.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!