Trots Talent Technische Dienst

In het Kort

Jij?

Zorgt ervoor dat de camping er tip top uit ziet! Jij bent een gastheer/gastvrouw met technische kennis. Hiermee zorg je altijd voor blije gasten, of dit nu is door het oplossen van een stroomstoring of het wijzen van de weg. Je bent niet vies van vuile klusjes en voor wespen en muizen ga jij niet aan de kant 🐭, zij natuurlijk wel voor jou!

Flexibele werktijden? No problemo!👍 Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij. Samen zorgen we dat jouw Talenten naar boven komen en jij kan shinen!✨

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan voor de periode van maart t/m oktober.

Ontwikkel jezelf 🎓 op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je all-in volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 3). Dat betekent:
16 jaar   € 5,18                19 jaar     € 8,29
17 jaar   € 5,87                20 jaar     € 9,68
18 jaar   € 6,91                21 jaar     € 13,81
                                        en ouder

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vanavond is er een leuk evenement. Jij helpt vandaag mee bij het opbouwen, zodat alles klaar staat en het vlekkeloos verloopt. Zodra de muziek 🎵 begint te spelen zit jouw dag er op.

Nog even je spullen 🛠 opruimen en dan begint de keuzestress.... fiets je naar het strand, naar huis of blijf je gezellig nog even een drankje doen en luisteren naar de band.


...En verrassend!

Vandaag heb jij 'portodienst'. Er wordt een stroomstoring doorgegeven, die los jij met gemak op. Daarna sta je nog even met de kampeerders te praten over de gave investering waar je komende winter bij mag helpen.

Je bent net klaar met het legen van de prullenbakken🗑 als jouw collega van de receptie je vraagt een kampeerder naar de plaats te brengen. Zij is wat slecht ter been. Gezellig samen in de golfkar, kletsen jullie over het mooie weer van afgelopen dagen☀️.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Stefan Tijms,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Paul Schoffelmeer.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!