Trots Talent Technische Dienst (stage)

In het Kort

Jij?

Solliciteert nu alvast voor je volgende stage, komend najaar of volgende zomer?! Wij zien jou al helemaal stralen. Zorgt ervoor dat de camping er tip top uit ziet! Jij bent een gastheer/gastvrouw met technische kennis. Hiermee zorg je altijd voor blije gasten, of dit nu is door het oplossen van een stroomstoring of het wijzen van de weg. Je bent niet vies van vuile klusjes en voor wespen en muizen🐭 ga jij niet aan de kant, zij natuurlijk wel voor jou!

Flexibele werktijden? No problemo!👍 Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij. Samen zorgen we dat jouw Talenten naar boven komen en jij kan shinen!✨

En wij?

Door onze ervaring en passie heb jij een leerzame, leuke en verrassende stage bij drievoudig winnaar ‘Beste leerbedrijf van Nederland’🏆. Tijdens je stage kan je gratis verblijven op de camping. Gezellig samen koken met je collega 'Trotse Talenten'. Na het werk nog even naar het strand om een terrasje te pakken. Hier maak je vrienden voor het leven.

Stage lopen kan bij ons het gehele jaar door voor minimaal 10 weken. Je leert hier niet alleen alles over jou vak. In de KDC Campus, onze online leeromgeving, staan allerlei trainingen. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn 🍷.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Yes, vandaag begint het hoogseizoen🏕. Jij mag assisteren bij de accommodaties, samen met je collega zorg je dat de accommodaties in orde zijn voor de aankomende gasten. Fijn, daar komen ze net aan. Jij maakt even kennis en beantwoordt hun laatste vragen over de Hobbitwoning.

Dan door naar het recreatieteam, je helpt ze met de laatste puntjes voor het 'huttenbouwen' 🛠morgen.  Nog even opruimen en de dag zit er alweer op.


...En verrassend!

Vandaag heb jij 'portodienst'. Er wordt een stroomstoring doorgegeven, die los jij met gemak op. Daarna sta je nog even met de kampeerders te praten over de gave investering waar je komende winter bij mag helpen.

Je bent net klaar met het legen van de prullenbakken🗑 als jouw collega van de receptie je vraagt een kampeerder naar de plaats te brengen. Zij is wat slecht ter been. Gezellig samen in de golfkar, kletsen jullie over het mooie weer van afgelopen dagen☀️.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Paul Schoffelmeer,
Trotse Teamleider Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Paul Schoffelmeer.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!