Trots Talent Receptie (stage)

In het Kort

Jij?

zorgt ervoor dat gasten naar onze camping toe komen door verrassende telefoongesprekken en correcte mailbeantwoording. Wanneer ze er eenmaal zijn, ontvang jij ze met een warm welkom. Duitse of Nederlandse gasten, jij staat iedereen probleemloos te woord. Jij bent bereid hard te werken voor het ultieme vakantiegevoel van onze gasten! Jij volgt minimaal een MBO niveau 4 opleiding.

Flexibele werktijden? No problemo!👍 Jij bent handig met computers en systemen. Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij.

En wij?

Dankzij onze ervaring en passie krijg je een leerzame, leuke en verrassende stage bij het drievoudig winnende 'Beste leerbedrijf van Nederland' 🏆. Je ontvangt een stagevergoeding van €500,- per maand (op basis van 40 uur per week). Tijdens je stage kun je gratis verblijven op de camping en gezellig samen koken met je collega's. Na het werk kun je nog even naar het strand om een terrasje te pakken. Hier maak je vrienden voor het leven.

Je kunt bij ons stage lopen vanaf 1 juli voor minimaal 10 weken. Je leert bij ons in een fijne en veilige omgeving alles over jouw vak. Samen zorgen we ervoor dat jouw talenten naar boven komen en dat jij kunt schitteren!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je begint met het beantwoorden van de emails, veel vragen weet jij inmiddels te beantwoorden. Ondertussen neem je de binnenkomende telefoontjes op. Een kampeerder heeft een stroomstoring, je schrijft de gegevens van mevrouw op en via de portofoon vraag jij je collega van de Technische Dienst om de stroomstoring op te lossen.

Yes, jij mag een gastvrije actie voorbereiden. Morgen delen jullie de hele dag koud water met verschillende smaakjes uit.


...En verrassend!

Vandaag is het de aankomstdag voor het Pinksterweekend, je hebt er zin in. Afgelopen dagen heb jij met je collega's alle voorbereidingen getroffen. Het dak van de receptie kan lekker open, met dit weer zeker geen straf.

Het is hard werken maar er hangt een hele goede sfeer. Klaar met werk. Wat nu…genieten van de goede sfeer op de camping of toch even een frisse duik in zee…jij doet het alle 2!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Rianne Hoek,Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!