Team Supporter Horeca

In het Kort

Jij?

Bent de rechterhand van de Trotse Teamleider. Wanneer de teamleider vrij is geef jij leiding aan het team. In deze afwisselende baan kook jij de ene dag de lekkerste gerechten en straal jij de andere dag in de bediening. Je stuurt proactief op de budgetten die afgegeven zijn voor zowel personeel als inkoop. Je bewaakt de processen en de voorraad is bij jouw in goede handen. Aanpassing in het rooster? Geen probleem, jij past het aan en zorgt hiermee voor een compleet team.

Samen met het team zorg jij voor blije gasten. Jij zorgt voor een schone werkplek en inspireert je andere collega's dit ook te doen!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke baan voor de periode van maart t/m oktober. Niet geheel onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao schaal 5 vanaf €2475,- of schaal 6 vanaf € 2666,- (op basis van 38 uur) maar is afhankelijk van jouw ervaring en/of opleiding. Werk je op een zondag of feestdag? Dan ontvang je een extra toeslag.

Hoeveel uur per week jij werkt? Dat kunnen we bespreken tijdens onze kennismaking! Wat we ook belangrijk vinden is samen met het team proosten op het behaalde succes. Samen sluit je de werkdag af met een lekker drankje.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is het Vaderdag, dat betekent een gezellige drukte. Jij staat vandaag in de keuken en start met de voorbereidingen. Om 17.00 uur staan jullie perfect voorbereid klaar voor de avond. Je staat in de open keuken en je wordt nog even begroet door de gasten die je gister tijden het bedienen wat langer gesproken hebt. Je bent lekker aan het koken. Het oog wil natuurlijk ook wat, naast de goede smaak, zorg jij ook voor een mooie opmaak. Geen bord verlaat de keuken zonder dat jij helemaal tevreden bent. 

Aan het eind van de avond gaan alle gasten tevreden naar huis. Jij en jouw team hebben de keuken weer helemaal schoon en jij maakt ter controle een laatste rondje. Zo, klaar voor een drankje samen met het team, zo zorg jij onder andere voor het goede team gevoel.

...En verrassend!

Vandaag is de eerst Borrelpop van dit seizoen. Je hebt van te voren al meegeholpen met de organisatie van deze dag. Top dat je uitgerekend ook vandaag werkt! Je bruist van de energie en dit werkt aanstekelijk op het team! De muziek begint en de sfeer is meteen goed. Vandaag hou jij een oogje in het zeil, zodat alle afdelingen lekker kunnen werken en weer veel gasten blij maken! Je checkt hoe het in de buitenbar gaat, alles onder controle. Op het terras moet je wat bijsturen maar dan loopt het daar ook helemaal soepel.

Terwijl het team begint aan het schoonmaken van de keuken zorg jij alvast voor de voorbereidingen voor het ontbijtbuffet morgen ochtend, dat scheelt weer voor je collega morgenochtend. Zelf start je morgen middag in de bediening. Het wordt morgen ook mooi weer en de camping staat vol. Hard werken met vakantiegevoel, daar krijg jij energie van!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures