Trotse Teamleider Horeca

In het Kort

Jij?

Bent verantwoordelijk voor deze mooie horeca locatie op Camping de Lakens. Naast het aansturen van het team bediening, werk je nauw samen met de Trotse Teamleider Keuken.

Zo vormen jullie samen het trotste team van Gestrand en maken veel gasten elke dag weer blij. Je werkt volgens de, mede door jouw opgestelde, budgetten en geldende procedures. Werken met geautomatiseerde systemen en Excel zijn jou niet vreemd.

Onderdeel van het managementteam van de camping, eventueel middels een ontwikkeltraject, hoort ook bij deze functie. Samen geven jullie invulling aan de visie van de camping èn de horeca.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke, afwisselende fulltime baan. Heel belangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao op basis van kennis en ervaring (schaal 8 of 9) vanaf €3187,-  (op basis van 38 uur) en daarnaast een zon- en feestdagentoeslag!

Met je leidinggevende, de 'Excellence Horeca Manager', voer je maandelijks voortgang gesprekken over de resultaten maar ook zeker over jouw eigen ontwikkeling in deze rol. Je werkt in een prachtige omgeving en op een unieke plek.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Yes, vandaag  weer een nieuwe dag om 12 uur gaan we open. Het is prachtig weer, je past het rooster aan in ons geautomatiseerde systeem waardoor het helemaal aansluit op de verwachte drukte.
Je hebt een afspraak met een gast, zij willen komende winter hun trouwfeest organiseren in jouw restaurant. Je team arriveert en spreekt de dag door zodat ze zelfstandig aan de slag kunnen. Daar is de sollicitant al die graag bij jou aan de slag wil deze zomer. Je meld hem meteen via het personeelsprogramma aan.

De dag is weer voorbij. Jij zorgt dat je team afsluit volgens de geldende procedures. Nog even samen een drankje waarbij we de dag evalueren en gezellig afsluiten.

...En verrassend!

Vandaag is het 'Borrelpop'. Iedereen bruist van de energie, jij natuurlijk ook. Alle collega's weten wat ze moeten doen en kunnen aan de slag. Ai, de koffie automaat doet het niet goed. Jij neemt meteen contact op met de leverancier, gelukkig is het snel opgelost. Je loopt even naar de buitenbar, daar krijg je de goede sfeer echt goed mee. Alles loopt weer soepel dus neemt jij de tijd om je overleg voor morgen voor te bereiden. Je overlegt namelijk regelmatig met de teamleiders van de 2 andere horeca locaties,  o.a. over de resultaten en de gastbeoordelingen. Je helpt en inspireert elkaar.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Francoise Arends,
Excellence Horeca Manager,
helpt je graag verder.

Francoise Nieuw

Terug naar

vacatures