Superster Bediening

In het Kort

Jij?

Maakt graag mensen blij! Ben jij een superster in de bediening? Of zie je een combinatie met werken in de keuken wel zitten? Jij mag het zeggen! Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat Gestrand het restaurant is waar iedereen keer op keer terugkomt.

In de bediening adviseer jij onze gasten over al het lekkers wat op de kaart staat, verras jij iedereen met een goede koffie en zorg je dat alles netjes en op tijd bij de gast op tafel komt, met een glimlach... In de keuken help jij de chef met het klaarmaken van de gerechten en heb je genoeg handigheid, dan doe je het helemaal zelf. Ervaring is niet nodig, wij leren het je allemaal graag!

De handen uit de mouwen steken en gedurende de dag zorgen voor een schone werkplek, daar hou je van! Flexibele werktijden? No problemo! 👍 Jij werkt vooral in de weekenden en vakanties.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Zo zorgen wij voor gezonde maaltijden voor het personeel waardoor jij vol engergie aan de slag kan.We hebben veel ervaring met het opleiden van nieuwe collega's en weten daardoor precies wat jij nodig hebt om te ontwikkelen tot een expert in gastvrijheid.

Niet onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4).
16 jaar   € 6,56                19 jaar     € 12,50
17 jaar   € 7,44                20 jaar     € 14,16
18 jaar   € 11,66              21 jaar     € 16,66
                                        en ouder

Wat we ook belangrijk vinden is proosten op ons succes dus nadat we samen met jou hebben opgeruimd, sluiten we de werkdag af met een lekker drankje. Zo vieren we iedere dag feest maar het echte eindfeest is in november. Daar wil je bij zijn!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Een lekkere zonnige dag, het terras zit vol. Jij hebt alles onder controle. De gasten genieten van een koud drankje. De eerste bestellingen voor het diner neem je op. Door jouw kennis over de menukaart geef je perfect advies. De kinderen gaan voor de lekkere spaghetti. Zijn ze al van de snelle glijbaan geweest? Nee?! 'Ga snel dan kan ik jullie vanaf hier zien, high 5! 🤚🏼' Nadat ze hebben genoten van de maaltijd vertel jij nog dat er morgen ‘Borrelpop’ is. Dat willen ze niet missen en jij stiekem ook niet, werken tijdens borrelpop vindt jij een feest! Lekker mee swingen terwijl je biertjes voor de gasten tapt.

...En verrassend!

Vandaag is het 'Borrelpop'. Dat betekent een gezellig drukke dag met veel borrelplankjes, pizza's en burgers. Jij mag in de Foodcontainer staan. De muziek begint te spelen en de sfeer is meteen goed! Je 'Trotse Teamleider' komt even kijken hoe het gaat, alles onder controle. Een aantal collega's zijn op hun vrije dag ook naar Borrelpop gekomen. Leuk, hoewel jij het ook wel lekker vindt om gewoon in de bar te knallen!

Alle bitterballen zijn gebakken, de pizza's zijn gegeten en de muziek is gestopt. Jij zorgt dat de buitenbar weer blinkt. Zo, klaar voor een drankje samen met het team, die hebben jullie wel verdient.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!