Stralend Voorbeeld Bediening

In het Kort

Jij?

Zorgt voor blije gasten. Als leidinggevende gastheer/vrouw doe je niet anders. Flexibele werktijden? No problemo! 👍 Je hebt een diploma Sociale Hygiëne en BHV of bent bereid deze te halen. Je bent 21 jaar of ouder, zodat deze diploma's behaald kunnen worden. 

Je start en sluit af, stuurt collega’s aan, doet zelfstandig inkopen volgens de richtlijnen en past het rooster aan waar nodig. Maar waar je echt in uitblinkt, is jouw verantwoordelijkheidsgevoel en daadkracht. Je ziet dat het druk is in de keuken en overlegt met je collega Stralend Voorbeeld Keuken of er hulp nodig is. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat Gestrand het restaurant is waar iedereen keer op keer terugkomt. Je bent met recht een Stralend Voorbeeld! 🤩

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan of parttime baan. Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 5) vanaf €2.169,-  (op basis van 38 uur). Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.

Ontwikkel jezelf 🎓 op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag heb jij de leiding. Je zorgt dat je collega’s weten wat ze moeten doen en samen zorgen jullie ervoor dat Gestrand er helemaal tiptop uit ziet. Het is lekker fris winter weer ☀, dat betekend vaak dat het gezellig druk wordt.

De haard gaat aan en ook de kaarsjes branden. Gezellig, daar zijn de eerste gasten! 😄 Met een grote glimlach help jij de gasten en je collega's.

...En verrassend!

Vandaag is de eerst Bruiloft van dit seizoen. Je hebt van te voren al meegeholpen met de organisatie van deze dag. Top dat je uitgerekend ook vandaag werkt! Je bruist van de energie en dit werkt aanstekelijk op het team!

Het bruidspaar komt binnen en de sfeer is meteen goed. Vandaag hou jij een oogje in het zeil, zodat alle afdelingen lekker kunnen werken en weer veel gasten blij maken! Je checkt hoe het in de keuken gaat 🍹, alles onder controle. Achter de bar moet je wat bijsturen maar dan loopt het daar ook helemaal soepel.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Isa Mesman,
Trotse Teamleider Bediening,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!