Superster Keuken

In het Kort

Jij?

Wilt graag leren koken. Ervaring is niet nodig. We helpen je graag op weg zodat je snel staat te shinen✨ in onze keuken en de lekkerste gerechten maakt. Of het nu gaat om een uitgebreide maaltijdsalade🥗 of een portie bitterballen, jij doet het allemaal graag. De maaltijden maak je met goede instructies van je collega allemaal klaar. In de weekenden en vakantie werken, dat is wat jij wilt! Je bent beschikbaar van maart t/m oktober.

Door onze open keuken maak je soms een praatje met onze gasten. Je bent niet alleen gezellig tegen onze gasten maar ook in ons hechte team breng jij positiviteit mee. 
Je ziet werk en komt in actie. Je collega's van de bediening hebben het even druk, je helpt daar natuurlijk graag een handje mee. Jij zorgt standaard voor een schone werkplek en inspireer andere om dit ook te doen!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Gezonde maaltijden voor het personeel zorgen dat jij vol energie aan de slag kan.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je all-in volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 3). Dat betekent:
16 jaar   € 5,41                19 jaar     € 8,65
17 jaar   € 6,13                20 jaar     € 10,10
18 jaar   € 7,21                21 jaar     € 14,42
                                        en ouder

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je start de dag en met een kop koffie ☕️, overleg met je team hoe je samen voor een perfecte voorbereiding van vandaag gaat zorgen. Intussen komt de levering binnen en zorg jij dat alles op de juiste manier wordt opgeslagen en verwerkt. Daar komen de eerste bonnen voor de lunch al binnen 🍞, lekker koken!

Om 17.00 uur sta je perfect voorbereid klaar voor de avond. Laat die bonnen maar komen, we gaan er weer een mooie avond van maken. Je staat in onze open keuken en gasten vinden het erg leuk om te zien hoe jullie werken. Gezellig die 'Warme winter weekenden', hoewel jij ook weer uitkijkt naar de vakantiesfeer tijdens de zomer.

...En verrassend!

Vandaag een bruilof in Gestrand. Dat betekent een gezellig drukke dag met veel borrelplankjes, pizza's 🍕 en burgers. Het Bruidspaar komt binnen en de sfeer is meteen goed!
Je 'Trotse Teamleider' komt even kijken hoe het gaat, alles onder controle 💪🏻. De muziek begint te spelen, je krijgt de chille vibe natuurlijk mee tijdens het werk.

Alle bitterballen zijn gebakken, de pizza's zijn gegeten en de muziek is gestopt. Jij zorgt dat de keuken weer blinkt. Jullie sluiten als team af met een gezellig borrel 🍹, welverdiend!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures