Team Supporter Keuken

In het Kort

Jij?

Bent de rechterhand van de Trotse Teamleider. Wanneer de teamleider vrij is geef jij leiding aan het keuken team. Je stuurt proactief op de budgetten die afgegeven zijn voor zowel personeel als inkoop. Je bewaakt de processen en de voorraad is bij jouw in goede handen. Aanpassing in het rooster? Geen probleem, jij past het aan en zorgt hiermee voor een compleet team.

Je zorgt voor structuur en als jij er bent loopt alles soepel. Samen met het team zorg jij voor een schone hygienische keuken. Met passie tover jij met de vers voorbereide producten, in een handomdraai de lekkerste gerechten in de keuken. Jij zorgt voor een schone werkplek en inspireert je andere collega's dit ook te doen!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke baan voor de periode van maart t/m oktober.
Niet geheel onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao schaal 5 vanaf €2324,- of schaal 6 vanaf € 2503,- (op basis van 38 uur) maar is afhankelijk van jouw ervaring en/of opleiding. Werk je op een zondag of feestdag? Dan ontvang je een extra toeslag.

Hoeveel uur per week jij werkt? Dat kunnen we bespreken tijdens onze kennismaking!
Wat we ook belangrijk vinden is samen met het team proosten op het behaalde succes. Samen sluit je de werkdag af met een lekker drankje.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is de 'Trotse Teamleider Keuken' vrij en ga jij onze gasten allemaal blij maken. Het is heerlijk winter weer dus het is lekker druk. Je stuurt het team aan zodat alles soepel verloopt. 'Jongens... letten jullie op je werkplek, houdt het schoon en netjes'. Je hoeft het maar 1x te zeggen zodat iedereen weer op scherp staat.

Het oog wil natuurlijk ook wat, naast de goede smaak, zorg jij ook voor een mooie opmaak. Geen bord verlaat de keuken zonder dat jij helemaal tevreden bent. Door onze open keuken maak je een praatje met een van onze gasten. Aan het eind van de avond gaan alle gasten tevreden naar huis. Jij en jou team hebben de keuken weer helemaal schoon en jij maakt ter controle een laatste rondje. Zo, klaar voor een drankje samen met het team, zo zorg jij onder andere voor het goede team gevoel.

...En verrassend!

Je start de dag en met een kop koffie en ziet dat er heel veel reserveringen voor vanavond staan, top maar je ziet ook dat jullie net iemand te kort hebben in de keuken. Geen probleem jij vraagt wie er extra kan werken en past het rooster aan. Zo kunnen jullie de drukte nog beter aan.

Daarna doe jij nog de bestelling voor komende week. Dat scheelt jouw teamleider morgen weer. Tijd om in de keuken aan de slag te gaan.
Om 17.00 uur sta je perfect voorbereid klaar voor de avond.  Je staat in onze open keuken en gasten vinden het erg leuk om te zien hoe jullie werken. Uiteraard houd jij jouw werkplek schoon en netjes, en einde avond blinkt deze weer alsof hij net nieuw is.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures