Trots Talent afwas/magazijn

In het Kort

Jij?

Zorgt dat alle gasten mooie schone borden hebben. Je collega's worden ook blij van jou, onder andere doordat jij de gebruikte keukenmaterialen na gebruik weer goed schoon maakt. Met andere woorden: je bent de baas van onze spoelkeuken en zorgt voor een schone werkruimte. Ook het magazijn houd je spik en span.

Een schone werkplek, daar hou je van! Flexibele werktijden? No problemo! 👍 Jij werkt vooral in de weekenden en vakanties.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan voor de periode van maart t/m oktober. Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.

Ontwikkel jezelf 🎓 op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 2).
16 jaar   € 4,96                19 jaar     € 7,93
17 jaar   € 5,62                20 jaar     € 9,42
18 jaar   € 6,61                21 jaar     € 13,22
                                        en ouder

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is het Borrelpop, dat betekent dat het extra druk is maar ook extra gezellig! Vanuit de keuken swing je mee met de muziek. De kopjes en de borden dansen door het sop. Dat gaat soepel! Voor je het weet is alles weer schoon!

Tijdens de Macarena nog even de keukenmachines schoonmaken.... Oh nee, hierbij is wat extra focus nodig anders mis je straks een paar vingers en kan je de nieuwste 'TikTok' niet meer maken.

...En verrassend!

Vandaag begin je met het opruimen van de geleverde voorraad. Samen met je collega zorgen jullie dat alles op de juiste plaats komt te staan. Jullie zijn net klaar als de eerste bonnen binnen komen. Dat betekent dat de eerste afwas snel volgt. Jij bent er klaar voor!

Alles is weer schoon 🧽 en netjes, de keuken en het magazijn blinken weer als nieuw. Jouw dienst zit er op. Na een dag hardwerken, heb je nog met vrienden afgesproken op het strand. 🌊 Lekker nog even zo'n frisse duik!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!