Superster afwas/magazijn

In het Kort

Jij?

bent de baas van onze spoelkeuken en zorgt dat alles spik en span is. Het gebruikte servies en keukenmaterialen zijn bij jou in goede handen.

Jij houdt van opgeruimd en netjes. Alsof dat nog niet genoeg is spring jij tussendoor op onze hippe bezorgfiets en bezorgt de warme pizza's bij de tent van onze gasten. Vliegende keep in de keuken, een doos bitterballen, ze hoeven het maar te vragen en jij pakt een nieuwe doos.

Volle prullenbakken legen, helpen glazen spoelen in de bar, jij doet het allemaal. Zonder jou hebben wij geen blije collega's en gasten!


En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan voor de periode van maart t/m oktober. Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken. Ontwikkel jezelf op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens  niet blijven steken in goede bedoelingen.

Niet onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 3):

21 jaar € 15,96
20 jaar € 13,56
19 jaar € 11,97
18 jaar € 11,17
17 jaar € 7,12
16 jaar € 6,28
15 jaar € 5,87

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is het Borrelpop, dat betekent dat het extra druk is maar ook extra gezellig! Vanuit de keuken swing je mee met de muziek. De kopjes en de borden dansen door het sop. Dat gaat soepel! Voor je het weet is alles weer schoon!

Tijdens de Macarena nog even de keukenmachines schoonmaken.... Oh nee, hierbij is wat extra focus nodig anders mis je straks een paar vingers en kan je de nieuwste 'TikTok' niet meer maken. Alles is weer schoon en netjes, de keuken en het magazijn blinken weer als nieuw.

...En verrassend!

Vandaag begin je met het opruimen van de geleverde voorraad. Samen met je collega zorgen jullie dat alles op de juiste plaats komt te staan. Jullie zijn net klaar als de eerste bestellingen binnen komen. De eerste pizza's moeten worden bezorgd. Jij bent er klaar voor! Je springt op de bezorgfiets en brengt ze naar de kampeerplaats van de gasten, ondertussen pik je lekker wat mee van de zon en de goede vibe op de camping. De camping tafel is al gedekt dus de gasten kunnen meteen eten, eet smakelijk!

Je bent lekker aan het soppen, het is in de keuken nog niet zo druk. Wel zie je dat het in de bar gezellig druk is. Jij helpt even om de glazen te spoelen, dat scheelt je collega's weer. Jouw dienst zit er op. Na een dag hardwerken, heb je nog met vrienden afgesproken op het strand. Lekker nog even zo'n frisse duik!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!