Trots Talent Keuken Stage/BBL

In het Kort

Jij?

Hebt passie voor koken! Je hebt niet voor niets deze opleiding gekozen. Uiteraard leer je de theorie op school maar op de werkvloer leer je de echte fijne kneepjes van het vak! En dat ook nog bij meervoudig leerbedrijf van het jaar! Of het nu gaat om een uitgebreide maaltijd of een borrelplank, jij maakt het allemaal met evenveel passie en plezier.

Door onze open keuken maak je graag een praatje met onze gasten. Samen met je collega's zorg je voor een positieve en gezellige werksfeer #lachenisgezond. 
Maar naast lachen werk je graag hard. Zie jij taken voordat je collega je vraagt dit te doen en je vindt het fijn om je werkplek schoon en netjes te houden.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Zo zorgen wij voor gezonde maaltijden voor het personeel waardoor jij vol engergie aan de slag kan. Jouw praktijkopleider heeft naast de nodige dipoma's, veel ervaring in het samenwerken met stagiaires en weet daardoor precies wat jij nodig hebt om te ontwikkelen tot een keukenprins of prinses.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris. Voor je stage ontvang je een stagevergoeding. Volg je een BBL opleiding ontvang je geen stagevergoeding maar ontvang je salaris volgens de Recreatie cao.
Wat we ook belangrijk vinden is proosten op ons succes dus nadat we samen met jou hebben opgeruimd, sluiten we de werkdag af met een lekker drankje. Zo vieren we iedere dag feest maar het echte eindfeest is in november. Daar wil je bij zijn!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je start de dag met een kop koffie, overlegt met je team hoe je samen voor een perfecte voorbereiding van vandaag gaat zorgen. Jij kan werken aan je schoolopdracht. Je komt er niet helemaal uit, uiteraard staat de Trotse Teamleider klaar om je te helpen. Samen komen jullie er wel uit!

Om 17.00 uur sta je perfect voorbereid klaar voor de avond. Laat die bonnen maar komen, we gaan er weer een mooie avond van maken. Je staat in onze open keuken en gasten vinden het erg leuk om te zien hoe jullie werken. Uiteraard houd jij jouw werkplek schoon en netjes, en einde avond blinkt deze weer alsof hij net nieuw is.

...En verrassend!

Vandaag is het 'Borrelpop'. Dat betekent een gezellig drukke dag met veel borrelplankjes, pizza's en burgers. Jij mag in de Foodcontainer staan. De muziek begint te spelen en de sfeer is meteen goed!
Je 'Trotse Teamleider' komt even kijken hoe het gaat, alles onder controle. Een aantal collega's zijn op hun vrije dag ook naar Borrelpop gekomen. Leuk, hoewel jij het ook wel lekker vindt om gewoon in de bar te knallen!

Alle bitterballen zijn gebakken, de pizza's zijn gegeten en de muziek is gestopt. Jij zorgt dat de Foodcontainer weer blinkt. Jullie sluiten als team af met een gezellige borrel, wel verdiend!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures