Trots Talent Keuken Stage/BBL

In het Kort

Jij?

Hebt passie voor koken! Je hebt niet voor niets deze opleiding gekozen. Uiteraard leer je de theorie op school maar op de werkvloer leer je de echte fijne kneepjes van het vak! En dat ook nog bij drievoudig leerbedrijf van het jaar! Of het nu gaat om een uitgebreide maaltijd of een borrelplank, jij maakt het allemaal graag.

Door onze open keuken maak je soms een praatje met onze gasten. Uiteraard ben je niet alleen gezellig tegen onze gasten maar ook in ons hechte team breng jij positiviteit mee.
Je ziet werk en komt in actie. Uiteraard zorg jij voor een schone werkplek en inspireer anderen om dit ook te doen!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Gezonde maaltijden voor het personeel maakt dat jij vol engergie aan de slag kan. Je wordt dagelijks begeleid door de Trotse Teamleider!

Ontwikkel jezelf 🎓 op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 Voor je stage ontvang je een vergoeding van €1,88. Als BBL ontvang je volgens de Recreatie cao, afhankelijk van het leerjaar. Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je start de dag met een kop koffie ☕️, overlegt met je team hoe je samen voor een perfecte voorbereiding van vandaag gaat zorgen. Jij kan werken aan je schoolopdracht. Je komt er niet helemaal uit, uiteraard staat de Trotse Teamleider klaar om je te helpen. Samen komen jullie er wel uit!

Om 17.00 uur sta je perfect voorbereid klaar voor de avond. Laat die bonnen maar komen, we gaan er weer een mooie avond van maken. Je staat in onze open keuken en gasten vinden het erg leuk om te zien hoe jullie werken. Uiteraard houd jij jouw werkplek schoon en netjes, en einde avond blinkt deze weer alsof hij net nieuw is.

...En verrassend!

Vandaag is het 'Borrelpop'. Dat betekent een gezellig drukke dag met veel borrelplankjes, pizza's 🍕 en burgers. Jij mag in de Foodcontainer staan. De muziek begint te spelen en de sfeer is meteen goed!
Je 'Trotse Teamleider' komt even kijken hoe het gaat, alles onder controle 💪🏻 . Een aantal collega's zijn op hun vrije dag ook naar Borrelpop gekomen. Leuk, hoewel jij het ook wel lekker vindt om gewoon in de bar te knallen!

Alle bitterballen zijn gebakken, de pizza's zijn gegeten en de muziek is gestopt. Jij zorgt dat de Foodcontainer weer blinkt. Jullie sluiten als team af met een gezellige borrel 🍹, wel verdiend!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures