Stralend Voorbeeld Koken

In het Kort

Jij?

Stuurt het keukenteam aan tijdens jouw dienst. Je zorgt voor structuur en als jij er bent loopt alles soepel. Samen met het team zorg jij voor een schone hygiënische keuken. Met passie tover jij met verse producten, in een handomdraai de lekkerste gerechten in de keuken. Je bent 21 jaar of ouder, zodat je bij ons jouw diploma 'Sociale Hygiëne' kunt halen.

Door onze open keuken maak je soms een praatje met onze gasten. Je bent niet alleen gezellig tegen onze gasten maar ook in ons hechte team breng jij positiviteit mee. Je ziet dat het druk is in de bediening en overlegt met je collega Stralend Voorbeeld Bediening of er hulp nodig is. Je ziet werk en komt in actie.  Jij zorgt voor een schone werkplek en inspireert je andere collega's dit ook te doen!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke baan voor de periode van maart t/m oktober.
Niet geheel onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 5) vanaf €2.169,-  (op basis van 38 uur). Werk je op een zondag of feestdag? Dan ontvang je een extra toeslag.

Wat we ook belangrijk vinden is samen met het team proosten op het behaalde succes. Samen sluit je de werkdag af met een lekker drankje.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is de 'Trotse Teamleider Keuken' vrij en ga jij onze gasten allemaal blij maken. Het is heerlijk winter weer dus het is lekker druk. Je stuurt het team aan zodat alles soepel verloopt. 'Jongens... letten jullie op je werkplek, houdt het schoon en netjes'. Je hoeft het maar 1x te zeggen zodat iedereen weer op scherp staat.

Alle collega's gegeten? Dan is het tijd om samen even te checken of we klaar zijn om te vlammen voor het diner. Of het nou een gezonde salade, een lekkere biefstuk of een pizza is, het is allemaal even lekker! Het oog wil natuurlijk ook wat, naast de goede smaak, zorg jij ook voor een mooie opmaak.

...En verrassend!

Je start de dag en met een kop koffie ☕️, overleg met je team hoe je samen voor een perfecte voorbereiding van vandaag gaat zorgen. Intussen komt de levering binnen en zorg jij dat alles op de juiste manier wordt opgeslagen en verwerkt. Daar komen de eerste bonnen voor de lunch al binnen 🍞 , lekker koken!

Om 17.00 uur sta je perfect voorbereid klaar voor de avond. Laat die bonnen maar komen, we gaan er weer een mooie avond van maken. Je staat in onze open keuken en gasten vinden het erg leuk om te zien hoe jullie werken. Uiteraard houd jij jouw werkplek schoon en netjes, en einde avond blinkt deze weer alsof hij net nieuw is.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures