Stralend Voorbeeld Koken

In het Kort

Jij?

Stuurt het keukenteam aan wanneer de 'Trotse Teamleider Keuken' vrij is. Met onze verse en streekproducten maak jij met passie de lekkerste gerechten in de keuken. Je denkt mee over de gerechten op de kaart. Onze campinggasten komen zeker nog eens terug, ze willen ook al je andere gerechten eens proeven!

Door onze open keuken maak je soms een praatje met onze gasten. Je bent niet alleen gezellig tegen onze gasten maar ook in ons hechte team breng jij positiviteit mee.
Je ziet werk en komt in actie. Jij zorgt voor een schone werkplek en inspireer je andere om dit ook te doen!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Gezonde maaltijden voor het personeel zorgen dat jij vol energie aan de slag kan.

Ontwikkel jezelf 🎓 op persoonlijk of professioneel vlak in o.a. de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 5) €2.111,- tot €2571,- (op basis van 38 uur).

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is de 'Trotse Teamleider Keuken' vrij en ga jij onze gasten allemaal blij maken. De camping staat vol dus het is lekker druk. Je stuurt het team aan zodat alles soepel verloopt. 'Jongens... letten jullie op je werkplek, houdt het schoon en netjes'. Je hoeft het maar 1x te zeggen zodat iedereen weer op scherp staat.

En vergeet de dagelijkse personeelsmaaltijd niet tijdig klaar te zetten. Je collega’s blijven fit en gezond door jouw lekkere en vooral gezonde maaltijd. Alle collega's gegeten? Dan is het tijd om weer te vlammen voor het diner. Of het nou een gezonde salade, een lekkere biefstuk of een pizza is, het is allemaal even lekker! Het oog wil natuurlijk ook wat, naast de goede smaak, zorg jij ook voor een mooie opmaak.

...En verrassend!

Je start de dag en met een kop koffie ☕️, overleg met je team hoe je samen voor een perfecte voorbereiding van vandaag gaat zorgen. Intussen komt de levering binnen en zorg jij dat alles op de juiste manier wordt opgeslagen en verwerkt. Daar komen de eerste bonnen voor de lunch al binnen 🍞 , lekker koken!

Om 17.00 uur sta je perfect voorbereid klaar voor de avond. Laat die bonnen maar komen, we gaan er weer een mooie avond van maken. Je staat in onze open keuken en gasten vinden het erg leuk om te zien hoe jullie werken. Uiteraard houd jij jouw werkplek schoon en netjes, en einde avond blinkt deze weer alsof hij net nieuw is.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Francoise Arends,
Trotse Baas Horeca,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures
Welke plaat wil jij horen op het eindfeest in november?
MIJN GEGEVENS:
Na het versturen van het formulier ontvang je op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van je sollicitatie.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Terug naar info ▲