Trots Talent Bediening Stage/BBL

In het Kort

Jij?

Hebt een passie voor lekker eten en gasten hiermee verwennen! Je hebt niet voor niets deze opleiding gekozen. Uiteraard leer je de theorie op school maar op de werkvloer leer je de echte fijne kneepjes van het vak! En dat ook nog bij meervoudig leerbedrijf van het jaar!

Een bestelling opnemen kunnen we allemaal maar waar het echt om gaat is contact maken. Hierom vinden wij het leuk als jij een praatje maakt met de gasten. Samen met je collega's zorg je voor een positieve en gezellige werksfeer #lachenisgezond. 
Maar naast lachen werk je graag hard. Zie jij taken voordat je collega je vraagt dit te doen en je vindt het fijn om je werkplek schoon en netjes te houden.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Zo zorgen wij voor gezonde maaltijden voor het personeel waardoor jij vol engergie aan de slag kan. Jouw praktijkopleider heeft naast de nodige dipoma's, veel ervaring in het samenwerken met stagiaires en weet daardoor precies wat jij nodig hebt om te ontwikkelen tot een expert in gastvrijheid.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris. Voor je stage ontvang je een stagevergoeding. Volg je een BBL opleiding ontvang je geen stagevergoeding maar ontvang je salaris volgens de Recreatie cao.
Wat we ook belangrijk vinden is proosten op ons succes dus nadat we samen met jou hebben opgeruimd, sluiten we de werkdag af met een lekker drankje. Zo vieren we iedere dag feest maar het echte eindfeest is in november. Daar wil je bij zijn

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je begint vandaag met het werken aan je schoolopdracht, deze is perfect te combineren met 'Borrelpop' van vanmiddag! Je komt er niet helemaal uit, uiteraard staat de Trotse Teamleider klaar om je te helpen. Samen komen jullie er wel. Borrelpop begint. Je kan niet wachten om de bar te openen en stiekem van achter de tap een dansje te wagen. Je collega's helpen je!

Wat hangt er een goede energie! Fijn, want het is erg druk! De tijd vliegt voorbij en voor je het weet heb jij je werkplek opgeruimd, een sluitdrankje in de hand en komt je teamleider naar je toe om je een dik compliment te geven over hoe je het hebt gedaan. En morgen weer zo'n dag, zin in!

...En verrassend!

Een lekkere zonnige dag, het terras zit vol. Jij hebt alles onder controle. Je gasten kunnen geen keuze maken van de menukaart. Omdat jij alles al eens hebt geproefd en door je productkennis weet jij de gast te verrassen en serveer jij precies dat gerecht waar ze heerlijk van genieten.

Je ziet dat de kinderen aan tafel al uitgegeten zijn en daagt ze uit om van de glijbaan af te gaan. Je krijgt een tevreden blik van de ouders en serveert ze nog een wijntje.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!