Trots Talent Bediening Stage/BBL

In het Kort

Jij?

Zorgt dat onze gasten bij binnenkomst al blij worden van jouw begroeting. Uiteraard leer je de theorie op school, maar op de werkvloer leer je de echte fijne kneepjes van het vak! En dat ook nog bij drievoudig leerbedrijf van het jaar! Je neemt de bestellingen op en adviseert onze gasten over al het lekkers dat op onze kaart staat.

‘Een vies tafeltje’; even lekker opruimen en schoonmaken zodat er weer nieuwe gasten kunnen gaan zitten. De kopjes en schoteltjes tussendoor door de afwasmachine zodat er weer voldoende schone kopjes zijn voor al onze lekkere koffies. Een schone werkplek, daar hou je van! Het is mooi weer, op het terras wordt het steeds drukker, heerlijk werken zo.  Flexibele werktijden? No problemo! 👍

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. We leren jou alles over het vak, waar kan je dit nu beter leren dan bij Gestrand. Wij ademen gastvrijheid! Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶! Voor je stage ontvang je een vergoeding van €1,88. Als BBL ontvang je volgens de Recreatie cao, afhankelijk van het leerjaar. Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.

Ontwikkel jezelf 🎓 op persoonlijk of professioneel vlak in o.a. de KDC Campus, onze online leeromgeving. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier 🍺 of wijn, herken jij nepnieuws en weet je als geen ander hoe je zorgt dat je goede voornemens 🎆 niet blijven steken in goede bedoelingen.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je begint vandaag met het werken aan je schoolopdracht, deze is perfect te combineren met 'Borrelpop' van vanmiddag! Je komt er niet helemaal uit, uiteraard staat de Trotse Teamleider klaar om je te helpen. Samen komen jullie er wel uit! Borrelpop begint, je vindt het toch een beetje spannend! Geen probleem, je collega's helpen je!

Oke, je bent er klaar voor! Wat hangt er een goede energie, die heb je hard nodig want het is erg druk! Aan het eind van de avond kijk je met een tevreden gevoel terug. De Trotse Teamleider is trots op je, goed gedaan!💪

...En verrassend!

Een lekkere zonnige dag ☀️ , het terras zit vol. Jij hebt alles onder controle. De gasten genieten van een koud drankje. De eerste bestellingen voor het diner neem je op. Jij geeft door je kennis over de menukaart een perfect advies.

De kinderen gaan voor de lekkere spaghetti 🍜. Zijn ze al van de snelle glijbaan geweest? Nee!? 'Ga snel dan kan ik jullie vanaf hier zien, high 5! 🤚🏼' Nadat ze hebben genoten van de maaltijd vertel jij nog dat er morgen ‘Borrelpop’ is. Dat willen ze niet missen.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Isa Mesman,
Trotse Teamleider Bediening,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!