Superster Keuken

In het Kort

Jij?

Wilt graag leren koken. Ervaring is niet nodig. We helpen je graag op weg zodat je snel staat te shinen in onze keuken en de lekkerste gerechten maakt voor onze gasten. Of het nu gaat om een uitgebreide maaltijdsalade of een portie bitterballen, jij doet het allemaal graag. De maaltijden maak je met goede instructies van je collega allemaal klaar. In de weekenden en vakantie werken, dat is wat jij wilt! Je bent beschikbaar van maart t/m oktober.

Door onze open keuken maak je soms een praatje met onze gasten. Je bent niet alleen gezellig tegen onze gasten maar ook in ons hechte team breng jij positiviteit mee. 
Je ziet werk en komt in actie. Het is ineens druk op het terras, je helpt je collega's even mee bij de bediening. Jij zorgt standaard voor een schone werkplek en inspireer andere om dit ook te doen!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan in vakantiesfeer.
Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶 ontvang je all-in volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 3). Dat betekent:

16 jaar   € 6,28                19 jaar     € 11,97
17 jaar   € 7,12                20 jaar     € 13,56
18 jaar   € 11,17              21 jaar     € 15,96
                                        en ouder

Wat we ook belangrijk vinden is proosten op ons succes dus nadat we samen hebben opgeruimd, sluiten we de werkdag af met een lekker drankje. Zo vieren we iedere dag feest maar het echte eindfeest is in november. Daar wil je bij zijn!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je start de dag en met een kop koffie, overleg met je team hoe je samen voor een perfecte voorbereiding van vandaag gaat zorgen. Intussen komt de levering binnen en zorg jij dat alles op de juiste manier wordt opgeslagen en verwerkt. Daar komen de eerste bonnen voor de lunch al binnen, lekker koken!

Om 17.00 uur sta je perfect voorbereid klaar voor de avond. Laat die bonnen maar komen, we gaan er weer een mooie avond van maken. Je staat in onze open keuken en gasten vinden het erg leuk om te zien hoe jullie werken. Uiteraard houd jij jouw werkplek schoon en netjes, en einde avond blinkt deze weer alsof hij net nieuw is.

...En verrassend!

Vandaag is het 'Borrelpop'. Dat betekent een gezellig drukke dag met veel borrelplankjes, pizza's en burgers. Jij mag in de Foodcontainer staan. De muziek begint te spelen en de sfeer is meteen goed!
Je 'Trotse Teamleider' komt even kijken hoe het gaat, alles onder controle. Een aantal collega's zijn op hun vrije dag ook naar Borrelpop gekomen. Leuk, hoewel jij het ook wel lekker vindt om gewoon in de bar te knallen!

Alle bitterballen zijn gebakken, de pizza's zijn gegeten en de muziek is gestopt. Jij zorgt dat de buitenbar weer blinkt. Jullie sluiten als team af met een gezellig borrel, welverdiend!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures