Superster Bedienen (winter)

In het Kort

Jij?

Je neemt de bestellingen op en adviseert onze gasten over al het lekkers wat op de kaart staat. Alle gasten worden vrolijk door jouw begroeting als ze binnen komen.
‘Een vies tafeltje’; even lekker opruimen en schoonmaken zodat er weer nieuwe gasten kunnen gaan zitten. De kopjes en schoteltjes tussendoor door de afwasmachine, zodat er weer voldoende schone kopjes zijn voor al onze lekkere koffies. Het is heerlijk fris winter weer, het wordt steeds drukker, heerlijk werken zo. Het is opeens druk in de keuken, jij springt even bij.

Een schone werkplek, daar hou je van! Flexibele werktijden? No problemo! 👍 Jij werkt vooral in de weekenden en vakanties.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan voor de periode van maart t/m oktober. Wij zorgen voor bedrijfskleding waarin jij lekker kan werken.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4).
16 jaar   € 5,91               19 jaar     € 9,45
17 jaar   € 6,69                20 jaar     € 11,03
18 jaar   € 7,87                21 jaar     € 15,00
                                        en ouder

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Een lekkere winterse dag, het restaurant zit vol. Jij hebt alles onder controle. De gasten genieten van een warm drankje. De eerste bestellingen voor het diner neem je op. Door jouw kennis over de menukaart geef je perfect advies. De kinderen gaan voor de lekkere spaghetti. Zijn ze al van de snelle glijbaan geweest? Nee?! 'Ga snel dan kan ik jullie vanaf hier zien, high 5! 🤚🏼' .

...En verrassend!

Een gezellige kinderverjaardag in de speeltuin. Jij zorgt dat er cakes versiert kunnen worden en natuurlijk voor genoeg limonde. Leuk, al die blije kinderen met hun ouders. Wat een energie krijg jij hier van, die heb je ook nodig want wat is het lekker druk! Jij werkt alle bestellingen 1 voor 1 met een glimlach af. De Trotse Horeca Baas komt even kijken hoe het gaat, alles onder controle! Het feest is weer afgelopen, wat was het weer een leuke dag!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Klaas Jacobs,
Trotse Teamleider Bediening,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!