Stralend Voorbeeld Ontbijt

In het Kort

Jij?

Start de dag bij Gestrand en zorgt voor lekkere ontbijtjesūü•ź . Je maakt kopjes koffie to go en wordt blij van een gezellig praatje met onze gasten. Je bent een bezige bij en vindt het leuk om veel verschillende dingen op te pakken. Je ziet werk en komt in actie. Jij zorgt voor een schone werkplek en inspireert andere om dit ook te doen! 

De bestelling komt binnen en deze weet jij secuur op te bergen. Je voelt je thuis in de keuken en start met de voorbereidingen voor als deze straks open gaat. Als je collega’s van de keuken en bediening starten aan hun dienst, kun jij met een gerust gevoel gaan genieten van je vrije middag en avond voor jezelf. En morgen weer lekker vroeg uit de veren!

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan of parttime baan voor de periode van maart t/m oktober.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 5) vanaf €2.324,-  (op basis van 38 uur). Werk je op een zondag of feestdag? Dan ontvang je een extra toeslag.

Ontwikkel jezelf op persoonlijk of professioneel vlak in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Wat we ook belangrijk vinden is samen met het team proosten op het behaalde succes. Samen sluit je de werkdag af met een lekker drankje.

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Gisteravond hebben je collega’s het ontbijt al goed voorbereid. Alles voor het ontbijt staat klaar en je begint met het afbakken van de broodjes. Ondertussen zet je de koffie en thee klaar. Jij wenst alle gasten een goede morgen en vraagt of ze lekker geslapen hebben. Ondertussen zie je dat er water uit de vaatwasser loopt. Je belt de technische dienst om het te repareren. Snel terug naar de gasten die willen reserveren voor vanavond en een koffie to go mee willen nemen.

...En verrassend!

Vandaag is het Vaderdag, dat betekent een gezellige drukte tijdens het ontbijt. Je bent op tijd begonnen zodat alles klaar staat voor de gezinnen. De kinderen stormen al enthousiast naar binnen, je vraagt snel nog even wat ze ‘papa’ gegeven hebben. Ssst, het is nog een verrassing. Je wijst de familie de tafel en geeft een korte uitleg over het buffet. De kids kunnen niet wachten…. Eet smakkelijk!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Dennis Jongsma,
Trotse Teamleider keuken,
helpt je graag verder.

Dennis Jongsma.png

Terug naar

vacatures