Team Supporter Receptie

In het Kort

Jij?

Bent een ervaren receptionist met senioriteit die zelfverzekerd optreedt. Als verantwoordelijke voor de dagelijkse leiding van de receptie op camping Bakkum heb jij het overzicht, zowel binnen de receptie als met de gasten. Bij ons vervul je de rol van Team Supporter, een steunpilaar voor de gasten, het team en de Trotse Teamleider. Je bent het goede voorbeeld, je neemt verantwoordelijkheid en denkt vooruit. Je coacht Supersterren (receptionistes) en Trotse Talenten (stagiaires) en zorgt dat ze tot bloei komen. Jij hebt alles op de rit, je doet wat je belooft.En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Een leuke baan tijdens het kampeerseizoen vanaf 32 tot 38 uur. In de zomer werk je fulltime en in de winter geniet je van meer vrije tijd. Tijdens het seizoen overtref jij met jouw collega's de verwachting van iedere gast. Eind oktober sluit de camping maar stopt het werk niet.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 7 op basis van 38 uur).

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vandaag is de eerste dag waarop de seizoenplaatsen mogen worden opgebouwd. Ja, onze seizoenkampeerders staan te trappelen om het seizoen weer te beginnen. Het is toch weer een feestje veertienhonderd seizoenkampeerders te mogen ontvangen. Gelukkig niet allemaal tegelijk, zodat er ook tijd overblijft voor een praatje

Ping! Je ontvangt een portofoonbericht van de Trotse Teamleider Recreatie: hij meldt dat de Mega Bios is verplaatst van het grote speelveld naar Openluchttheater De Pan. Geen zorgen: jij plaatst een uitstekende post op sociale media om iedereen op de hoogte te brengen.

...En verrassend!

Vandaag voer je tijdens een wandeling over de camping een lastig voortgangsgesprek met jouw stagiaire. Desondanks denk je in oplossingen en blijf je coachen. Daarna ga je weer richting de receptie om je collega af te lossen. Je komt precies op het goede moment. Er wordt een calamiteit gemeld. Jij bemant de receptie terwijl je collega de calamiteit afrondt. Goed teamwork! De tijd gaat snel, jouw dienst zit er alweer op!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Thijs Hoebe, Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!