Trots Talent Jeugd

In het Kort

Jij?

Zorgt voor een gezellige avond voor de jeugd! Samen met je collega of in je eentje verzorg jij leuke activiteiten en ben je actief zichtbaar voor de 16+ jeugd. Je bent in de loods aanwezig voor onze jongvolwassen kampeerders. Jij weet hoe je ze aanspreekt en hun respect houdt. Door goed contact te onderhouden weet jij waar ze behoefte aan hebben en durf jij in actie te komen bij leuke ideeën maar ook bij ongewenst gedrag. Jij zorgt hiermee voor blije gasten!

 

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan voor de periode van mei t/m september.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris 💶!  Je ontvangt een all-in salaris volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 3):
18 jaar   € 7,82    
19 jaar     € 9,39
 20 jaar     € 11,28
 21 jaar     € 14,91
 en ouder

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het is 19:00 uur. Je opent de loods en de eerste jeugd komt er meteen aan. Gister hebben jullie een weddenschap afgesloten. Jullie zouden vandaag een airhockey wedstrijdje doen en de verliezer zou een tiktokdansje doen. Ah, je hebt verloren. Dat wordt dansen! Er komt steeds meer jeugd bij en er hangt een gezellige sfeer. Jij had tijdens je vrije middag op het strand, een groepje gespot met een lekker drankje. Dat is nu bij hen te merken. Je weet ze op de juiste manier aan te spreken en rustig te houden. 

...En verrassend!

Het is een heerlijke avond en de jongeren willen nog even een voetbalwedstrijdje doen. Er is nog tijd dus jij pakt de spullen en neemt iedereen mee naar buiten. Vóór 22:00 uur fluit jij dat de wedstrijd is afgerond en nog even duiken jullie de loods in om te chillen op de banken en te kletsen over een te gek idee voor een activiteit van volgende week.
Jij maakt er nog een gezellige avond van en rondt om 23:00 uur je dienst af. Morgen weer zo’n dag! 

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Peter Ramp,
Trotse Camping Manager,
helpt je graag verder.
peterr

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!