Trots Talent Receptie

In het Kort

Jij?

Zorgt voor een warm welkom voor onze gasten, met jouw verrassende gastvrijheid. Door de telefoon is jouw enthousiastme te voelen, hierdoor boekt de kampeerder nog een nachtje extra.

Flexibele werktijden? No problemo! Jij bent handig met computers en systemen. Uiteraard draag je bij aan een positief teamgevoel. Samen zorgen we dat jouw talenten naar boven komen en jij kan shinen!En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht.  Je hebt hier een leuke bijbaan, voor de weekenden en de vakanties. Vanaf maart kan jij onze collega zijn. Tijdens het seizoen overtref jij met jouw collega's de verwachting van iedere gast. Eind oktober sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris! Je ontvangt een all-in salaris volgens het jeugdloon in de Recreatie cao (schaal 4).

16 jaar   € 6,07                19 jaar     € 9,71
17 jaar   € 6,88                20 jaar     € 11,32
18 jaar   € 8,09                21 jaar     € 15,41
                                        en ouder

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het hoogseizoen is in volle gang. De camping staat vol en er hangt een goede vakantie vibe. Je krijgt een telefoontje, een kampeerder heeft een stroomstoring. Via de portofoon vraag jij jouw collega van de Technische Dienst om dit op te lossen. Een Duitse kampeerder vraagt de weg naar de duinen. Dit kan jij zo uitleggen maar in het Duits is dat een uitdaging. Natuurlijk helpt je collega je hierbij. Samen komen jullie eruit en weet de gast precies hoe hij moet fietsen.

Tijdens je pauze loop je even langs theater 'de Pan', de muziek begint net te spelen. Dat pak je mooi even mee. Dan is het weer tijd om naar de receptie te gaan. Ondanks dat de camping vol staat is het even rustig. Hebben jullie mooi de tijd om de mails te beantwoorden en de receptie shop even aan te vullen.

...En verrassend!

Vandaag komen er veel nieuwe gasten aan. Alles is al goed voorbereid, gasten checken online in en kunnen zo naar de plaats rijden. 'S middags mag jij lekker over het terrein, je gaat bij de nieuwe kampeerders langs om ze welkom te heten. Heerlijk met je gezicht in de zon. Dit maakt jouw werk echt uniek!

Daarna ga je weer richting de receptie om je collega af te lossen. Je komt precies op het goede moment. Er wordt een calamiteit gemeld. Jij bemant de receptie terwijl je collega de calamiteit afrondt. Goed teamwork! De tijd gaat snel, jouw dienst zit er alweer op! Samen nog gezellig een drankje op het strand? Prima plan...

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Thijs Hoebe, Trotse Teamleider Receptie,
helpt je graag verder.

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!