Superster Bakkum Bites

In het Kort

Jij?

Deze winter is Bakkum Bites verhuisd naar een nieuwe locatie op het bruisende Ontmoetingsplein. We werken nu niet meer vanuit de pop-uptent en nemen ook afscheid van de bestelzuil. Meer contact met onze gasten dus! Jij helpt onze gasten verwennen vanaf deze fijne locatie en ons nieuwe terras.

Geniet van het uitzicht op een zee van speelplezier en laat de aanstekelijke deuntjes van KDC-songs, die rond de namiddag uit Eeki's feestwagen schallen, op je inwerken.

Samen met het team zorg jij ervoor dat gasten verrast worden door jullie gastvrijheid.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke bijbaan in vakantiesfeer. Wat we ook belangrijk vinden, is proosten op ons succes. Dus nadat we samen hebben opgeruimd, sluiten we de werkdag af met een lekker drankje. Zo vieren we iedere dag feest, maar het echte eindfeest is in november. Daar wil je bij zijn!

Niet onbelangrijk... salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4)

21 jaar € 16,66
20 jaar € 14,16
19 jaar € 12,50
18 jaar € 11,66
17 jaar € 7,44
16 jaar € 6,56
15 jaar € 6,12

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Deze zomer ontvang jij onze gasten in Bakkum Bites 2.0, met alles erop en eraan. Je verrast onze gasten met een heerlijke take-away om op te eten bij hun kampeerplek of laat ze plaatsnemen in een van de loungehoekjes.

Samen met je collega's begin je met de voorbereidingen. Met goede instructies kun je zelfstandig de bar, keuken en ons terras helemaal klaarmaken voor een gezellige dag met veel gasten. Citroentjes snijden, frisdrank aanvullen, kussens op het terras, alle ingrediënten voor de borrelhapjes en salades klaarzetten. Jij bent er klaar voor!

...En verrassend!

Vandaag sta jij in de 'Bakkum Bar', super leuk, want zo kun je tijdens het harde werken meegenieten van het evenement in het openluchttheater 'de Pan'. Gezellig, daar zijn de eerste gasten. De camping staat vol, dus het zal druk worden. De muziek begint te spelen, de gasten genieten van het optreden; voor jullie een mooi moment om een praatje met de gasten te maken.

Pauze, dat betekent dat het jullie tijd is om te shinen! Ondanks de vele bestellingen houd jij het hoofd koel en met een grote glimlach help je de gasten. Dat was weer een geslaagde dag vol blije gasten; daar krijg je energie van!

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Jimmy Hillebrand,
Trotse Teamleider Bakkum Bites,
helpt je graag verder.
Werken bij

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!