Trotse Teamleider Horeca

In het Kort

Jij?

Bouwt mee aan ons nieuwe horeca concept en jij bent op deze locatie het trotse gezicht! Samen met jouw team zorg jij ervoor dat gasten verrast worden door jullie gastvrijheid. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de budgetten. Jij houdt van een schone en georganiseerde werkplek en doet dit volgens de gestelde HACCP richtlijnen.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Je hebt hier een leuke, afwisselende fulltime baan. Heel belangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao op basis van kennis en ervaring (schaal 8 of 9) vanaf €3187,-  (op basis van 38 uur) en daarnaast een zon- en feestdagentoeslag!

Je helpt mee met het opzetten van onze nieuwe horeca gelegenheid op Camping Bakkum. Daarbij heb je doorgroeimogelijkheden tot een plaats in het managementteam van de camping. Je werkt in een prachtige omgeving en op een unieke plek.


Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Yes, vandaag weer een nieuwe dag! Om 12 uur gaan we open. Het is prachtig weer en je past het rooster aan in ons geautomatiseerde systeem waardoor het helemaal aansluit op de verwachte drukte.
Je hebt een afspraak met een gast om de details te bespreken over de borrel die zij wil organiseren op jouw terras. Je team arriveert en je spreekt de dag door zodat ze zelfstandig aan de slag kunnen. Daar is de sollicitant al die graag bij jou aan de slag wil deze zomer. Dit is een perfecte kandidaat, je meld hem meteen aan via het personeelsprogramma.

De dag loopt op zijn einde. Jij zorgt dat je team afsluit volgens de geldende procedures. Nog even samen een drankje waarbij je de dag evalueert en gezellig afsluit.

...En verrassend!

Er wordt al hard gewerkt aan een mooi nieuwbouwplan voor het restaurant met een take away.  Ook jij gaat hier volop mee aan de slag zodat we in november 2023 kunnen gaan bouwen. Deze zomer ontvang jij onze gasten in een heus pop-up festival sfeertje, met alles erop en er aan. Je verrast onze gasten met een heerlijke take away om op eten bij hun kampeerplek of laat ze plaatsnemen in een van de loungehoekjes. 

Ook overleg je regelmatig met de teamleiders van de andere twee horeca locaties. Bijvoorbeeld over de resultaten en de gastbeoordelingen. Je helpt en inspireert elkaar.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Francoise Arends,
Excellence Horeca Manager,
helpt je graag verder.

Francoise Nieuw

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!