Activiteiten Topper voor onze Jeugd (Trots Talent Jeugd)

In het Kort

Jij?

Hebt 'natuurlijk' overwicht en maakt gemakkelijk contact met 12+ jeugd. Met pubers weet jij wel raad. Jouw onuitputtelijke energie, humor en geduld zorgen ervoor dat je goed matcht met jongeren en hun taal goed spreekt.
Je weet een vertrouwensband op te bouwen en ziet dit als middel om het respect van jouw doelgroep voor je te winnen.

Je bent een frisse, representatieve verschijning en creatief denken is aan jou wel besteed. Je sport graag en weet jongeren hiervoor uit de bank te krijgen.
Je bent beschikbaar in de weekenden en tijdens de vakanties. Je werkt in een team met 3 andere collega’s in de avond, of je start al in de middag. In overleg is er van alles mogelijk!
De Nederlandse taal beheers je. Een klein beetje kennis van straattaal is mooi meegenomen. 😉

En wij?

We bieden de leukste werkomgeving waar jij jezelf kunt uitdagen en ontwikkelen en waarbij jouw idee en mening telt! Wij vinden het belangrijk dat wij allemaal onszelf kunnen zijn en nodigen jou uit om onderdeel te worden van onze hechte groep. Bij ons maak je vrienden voor het leven. Je werkt samen met je collega Sport en Bewegen en collega's en stagiaires recreatie.  Jouw contract gaat zo snel als mogelijk in en loopt tot eind oktober. Dan sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij!

In de KDC Campus, onze online leeromgeving, staan allerlei trainingen. Je leert hier niet alleen alles over jouw vak, maar ook allerlei andere leuke dingen. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn 🍷.

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Je avonddienst begint bijna. Je bent samen met je collega lekker op tijd op kantoor, haalt een bak koffie ☕️ en checkt even met je andere collega’s of er nog bijzonderheden zijn. Je hoort dat de jeugd de vorige avond wat rumoerig was en krijgt de vraag of jij ze hier op aan wil spreken. Deze uitdaging is voor jou appeltje-eitje, omdat het je gemakkelijk afgaat om de jeugd te bevragen. Je spreekt hun taal🤙. Je belt nog even je teamleider met de mededeling dat je volgende week een airhockey toernooi wil houden en of hij hier het een en ander voor wil aanschaffen.

Koffie op en aan de bak. Tijdens je wandeling over de camping naar de Jeugdloods, kom je al wat jonge gasten tegen. Je weet ze te motiveren om met je mee te gaan, door te vragen wat zij graag willen doen vanavond. Ieder idee van de jeugd vind jij top, of weet je om te buigen naar iets wat voor jou en de camping haalbaar is. Je speelt een voetbaltoernooitje ⚽️ met tientallen jongeren en je collega houdt binnen in de Jeugdloods toezicht. Het is bijna 22:00 uur, tijd om af te ronden. De jeugd neemt afscheid en ze kijken net als jijzelf, uit naar jouw volgende dienst.

...En verrassend!

Van de Teamleider krijg je de vraag of je hem wilt helpen. Het doel is een dag bedenken waar de jeugd nog jaren over napraat. Een groot evenement, waar naast een hoop entertainment🎧 ook sport 🏀🎾een belangrijk onderdeel is. Een budget is even niet belangrijk, een verrassend en creatief idee wel. Jij gaat enthousiast aan de gang en presenteert uiteindelijk je ambitieuze idee aan je teamleider en de campingmanager. Dit is nog nooit door iemand bedacht en misschien zelfs een beetje gek. Maar jij doet het! Met de hulp van je collega’s creëer je zo een beleving die onze campinggast nooit meer vergeet.

Je evenement was dus erg geslaagd. Je hebt alles op alles gezet en misschien wat fouten gemaakt maar het mooiste is dat je daar weer oplossingen voor hebt gezocht en daar gaat het om. Fouten maken mag en instelling en motivatie vinden we veel belangrijker dan perfectie. Alexander ziet jouw kwaliteiten ook. Hij uit zijn waardering in een persoonlijk gesprek waarin hij vraagt of je wil doorgroeien binnen Camping Bakkum

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Alexander van der Doorn,
Trotse Teamleider Recreatie & Talent Trainer,
helpt je graag verder.

alexander

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!