Superster Schoonmaak

In het Kort

Jij?

Bent een harde werker met oog voor detail! Door jouw schoonmaaktalent is er geen vuiltje aan de lucht en kunnen onze gasten genieten van schoon sanitair. Volgens ons één van de belangrijkste punten van het vakantieplezier. Jij groet onze gasten in het Nederlands, kan je het ook in het Duits of Engels? Top!

Vanaf maart 2023 sta jij klaar om te beginnen! Tijdens het seizoen werk je in een heel vrolijk, hard werkend team.

Flexibele werktijden? No problemo! Jij wordt tussen de 24 en 38 uur per week ingeroosterd. Zo kan je de enne dag uitslapen en de andere werkdag combineren met een paar uurtjes naar het strand, goeie combi toch!?.’ Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. We zorgen voor diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met jouw gezellige team zorg jij van 1 april t/m eind november voor schone sanitairgebouwen. Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4) €2.124,- .

Vanaf maart 2023 kan jij onze collega zijn! Tijdens het seizoen werk je in een heel vrolijk, hard werkend team. Eind oktober sluit de camping en heb jij er een berg aan ervaring bij. Flexibele werktijden? No problemo! 32 tot 38 uur per week word jij flexibel ingeroosterd. .

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het koelt iets af maar jij kan nog lekker in je t-shirt aan het werk. Je start met het nalopen van de gebouwen, je collega's hebben het grote werk al gedaan maar jij loopt alles weer even na met een emmer en sopje. Alles weer tip top in orde? Dan vul je natuurlijk ook nog even het toiletpapier aan. Je krijgt een compliment van de gast over het schone gebouw. Daar doe je het voor!

Daarna hebben jullie nog een leuk gesprek over de gezellige feestavond van afgelopen weekend. Ook tijdens dit evenement zorgde jij voor schone toiletten. De goede sfeer en gezellige muziek kreeg jij gelukkig helemaal mee!

...En verrassend!

Oei een douchehokje is niet schoon, dat los jij natuurlijk meteen op. Het is druk in het sanitairgebouw, al onze gasten willen nog even douchen. Jij wijst ze vriendelijk naar een ander hokje en maakt snel je werk af. Zo kan iedereen ook hier weer gebruik van maken. High 5!  Een kampeerder meldt een lekkende kraan. Je noteert dit in ons systeem zodat je collega het op een rustiger moment op kan lossen. Uiteraard vertel je dit ook aan de kampeerder.

Via de portofoon vraagt de Superster Receptie of je naar een verstopping bij het 'Duinkonijn' wil gaan. Je springt op je fiets en gaat er op af.
Ook weer opgelost, fijn dat dit voor de nacht invalt nog opgelost kon worden.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Silvester Kuijl,
Stralend Voorbeeld Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Silvester

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!