Superster Schoonmaak

In het Kort

Jij?

Bent een harde werker met oog voor detail! Door jouw schoonmaaktalent is er geen vuiltje aan de lucht en kunnen onze gasten genieten van schoon sanitair. Volgens ons is dit één van de belangrijkste aspecten van vakantieplezier. Groet jij onze gasten in het Nederlands? Kan je dat ook in het Duits of Engels? Geweldig! Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij.

Vanaf maart 2024 kan jij onze collega zijn! Flexibele werktijden? No problemo! Met 32 uur per week word jij flexibel ingeroosterd. Zo kan je de ene dag uitslapen en de andere werkdag combineren met een paar uurtjes naar het strand. Een goede combinatie, toch!?

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. Wij bieden diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Samen met jouw gezellige team zorg jij van 1 april tot en met eind november voor schone sanitairgebouwen.

Niet onbelangrijk... Het salaris ontvang je volgens de Recreatie-cao (schaal 4).
21 jaar € 16,66
20 jaar € 14,16
19 jaar € 12,50
18 jaar € 11,66
17 jaar € 7,44
16 jaar € 6,56
15 jaar € 6,12

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het koelt iets af, maar jij kunt nog lekker in je t-shirt aan het werk. Je begint met het nalopen van de gebouwen; je collega's hebben het meeste werk al gedaan, maar jij loopt alles nog even na met een emmer en sopje. Is alles weer tip top in orde? Dan vul je natuurlijk ook nog even het toiletpapier aan. Je krijgt een compliment van een gast over het schone gebouw. Daar doe je het voor!

Daarna hebben jullie nog een leuk gesprek over de gezellige feestavond van afgelopen weekend. Ook tijdens dit evenement zorgde jij voor schone toiletten. De goede sfeer en gezellige muziek heb jij gelukkig helemaal meegekregen!

...En verrassend!

Oei, een douchehokje is niet schoon. Dat los jij natuurlijk meteen op. Het is druk in het sanitairgebouw, want al onze gasten willen nog even douchen. Jij wijst ze vriendelijk naar een ander hokje en maakt snel je werk af, zodat iedereen hier weer gebruik van kan maken. High five!

Een kampeerder meldt een lekkende kraan. Je noteert dit in ons systeem, zodat je collega het op een rustiger moment kan oplossen. Uiteraard vertel je dit ook aan de kampeerder.

Via de portofoon vraagt de Team Supporter Receptie of je naar een verstopping bij het 'Duinkonijn' wilt gaan. Je springt op je fiets en gaat erop af. Ook dit probleem is weer opgelost. Fijn dat dit nog voor de nacht kon worden opgelost.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Silvester Kuijl,
Team Supporter Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Werken bij

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!