Superster Schoonmaak

In het Kort

Jij?

Bent een harde werker met oog voor detail! Door jouw schoonmaaktalent is er geen vuiltje aan de lucht en kunnen onze gasten genieten van schoon sanitair. Volgens ons één van de belangrijkste punten van het vakantieplezier.  Jij groet onze gasten in het Nederlands, kan je het ook in het Duits of Engels? Top!

Ook zo prettig, je kan meteen starten! Tijdens het seizoen werk je in een heel vrolijk, hard werkend team. Eind augustus is het hoogseizoen voorbij en en heb jij er een berg aan ervaring bij. Flexibele werktijden? No problemo!👍 Tussen de 4 tot 20 uur per week word jij vooral van 17:00 – 21:00 uur ingeroosterd. Zo kan je jouw werkdag combineren met een paar uurtjes naar het strand, goeie combi toch!?.’ Jij houdt van het teamgevoel en draagt hier positief aan bij.

En wij?

Zorgen voor blije collega’s met liefde en aandacht. We zorgen voor diverse ontwikkelingsmogelijkheden. 👩🏻‍🎓 Samen met het gezellige team zorg jij vanaf nu t/m eind augustus voor schone sanitairgebouwen. Niet geheel onbelangrijk... salaris 💶 ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4).

Dagelijks starten met een lekker kopje koffie ☕️.  Voor het harde werken begint kletsen jullie even bij en nemen jullie de bijzonderheden voor vandaag door. Kunnen jullie het meteen hebben over de gave nieuwe training 🎓 in de KDC Campus, onze online leeromgeving. Jij bent gestart met de training 'Barista'! Nu verwachten je collega's natuurlijk wel dat jij volgende week een lekker bakkie zet!

Je Collega's

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Het koelt iets af maar jij kan nog lekker in je t-shirt aan het werk. Je start met het nalopen van de gebouwen, je collega's hebben het grote werk al gedaan maar jij loopt alles weer even na met een emmer en sopje. Alles weer tip top in orde? Dan vul je natuurlijk ook nog even het toiletpapier🧻 aan. Je krijgt een compliment van de gast over het schone gebouw. Daar doe je het voor!

Daarna hebben jullie nog een leuk gesprek over de gezellige feestavond 🥳 van afgelopen weekend. Ook tijdens dit evenement zorgde jij voor schone toiletten. De goede sfeer en gezellige muziek kreeg jij gelukkig helemaal mee!

...En verrassend!

Oei een douchehokje is niet schoon, dat los jij natuurlijk meteen op. Het is druk in het sanitairgebouw, al onze gasten willen nog even douchen. Jij wijst ze vriendelijk naar een ander hokje en maakt snel je werk af. Zo kan iedereen ook hier weer gebruik van maken. High 5! 🙌 Een kampeerder meldt een lekkende kraan. Je noteert dit in ons systeem zodat je collega het op een rustiger moment op kan lossen. Uiteraard vertel je dit ook aan de kampeerder.

Via de portofoon vraagt de Superster Receptie of je naar een verstopping bij het 'Duinkonijn' wil gaan. Je springt op je fiets🚴‍♂️ en gaat er op af.
Ook weer opgelost, fijn dat dit voor de nacht invalt nog opgelost kon worden.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Silvester Kuijl,
Stralend Voorbeeld Technische Dienst,
helpt je graag verder.
Silvester

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!