Trots Talent Jeugd Sport en Bewegen

In het Kort

Jij?

Hebt 'natuurlijk' overwicht en maakt gemakkelijk contact met 12+ jeugd en ook met pubers weet jij wel raad. Jouw onuitputtelijke energie en humor duurt van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Hoezo negen tot vijf?

Je bent een frisse, representatieve verschijning en creatief denken is aan jou wel besteed. Tijdens de vakanties werk je fulltime, daarbuiten 8 -24 uur per week in de weekenden. Je hebt ervaring in het organiseren van sportactiviteiten of hebt je diploma ‘Sport en Bewegen’ gehaald, een soortgelijke opleiding gedaan of bent hier nog mee bezig. Je kunt je plannen op papier krijgen en weet deze uit te leggen aan je collega’s. De Nederlandse taal beheers je. Gasten in het Duits te woord staan? Dat lukt je ook of zou je graag snel van ons willen leren.

En wij?

Bieden vanaf februari 2023 de leukste werkomgeving waar jij jezelf kunt uitdagen en ontwikkelen en waarbij jouw idee en mening telt! Wij vinden het belangrijk dat wij allemaal onszelf kunnen zijn en nodigen jou uit om onderdeel te worden van onze hechte groep. Bij ons maak je vrienden voor het leven. Je werkt samen met je collega Sport en Bewegen en collega's en stagiaires recreatie.  Jouw contract loopt van februari t/m eind oktober.

Niet geheel onbelangrijk... Salaris ontvang je volgens de Recreatie cao (schaal 4) €12,90 per uur of het jeugdloon.

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vannacht heb je op de camping geslapen in je eigen slaapkamer. Nog voordat je collega’s wakker zijn, heb jij je raam al open gedaan om de frisse geur van de natuur op te snuiven. Dit wordt een te gekke dag! Je springt onder de douche, trekt je sporttenue aan en ontmoet je recreatiecollega’s tijdens het ontbijt. Met enthousiasme vertel je hoe jouw programma er vandaag uitziet en dat je de hulp van een paar collega’s goed kan gebruiken. Gedurende de dag ben jij het stralende gezicht van het sportteam en zijn de kids fan van je.

Nadat je een wedstrijd hebt gefloten en de winnaars bekend hebt gemaakt, plof je moe maar voldaan op de bank. Even douchen en lekker eten met je collega’s. Al snel sta je weer paraat, want het is de avond van de spooktocht. Je helpt het recreatieteam en zorgt voor een te gekke beleving voor je campinggasten. Nu is je werkdag echt voorbij. Met een lekker drankje proost je op een succesvolle dag en springt daarna je bed in om de volgende ochtend weer fris te genieten van een nieuwe dag.

...En verrassend!

Van de Teamleider krijg je de vraag of je hem wilt helpen. Het doel is een dag bedenken waar alle campinggasten nog jaren over napraten. Een groot evenement, waar naast een hoop entertainment ook sport een belangrijk onderdeel is. Een budget is even niet belangrijk, een verrassend en creatief idee wel. Jij gaat enthousiast aan de gang en presenteert uiteindelijk je ambitieuze idee aan je teamleider en de campingmanager. Dit is nog nooit door iemand bedacht en misschien zelfs een beetje gek. Maar jij doet het! Met de hulp van je collega’s creëer je zo een beleving die onze campinggast nooit meer vergeet.

Je evenement was dus erg geslaagd. Je hebt alles op alles gezet en misschien wat fouten gemaakt maar het mooiste is dat je daar weer oplossingen voor hebt gezocht en daar gaat het om. Fouten maken mag en instelling en motivatie vinden we veel belangrijker dan perfectie. Alexander ziet jouw kwaliteiten ook. Hij uit zijn waardering in een persoonlijk gesprek waarin hij vraagt of je wil doorgroeien binnen Camping Bakkum. 

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Stuur gewoon even een appje!

Alexander van der Doorn,
Trotse Teamleider Recreatie & Talent Trainer,
helpt je graag verder.

Werken bij

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!