Trots Talent Jeugd Sport en Bewegen

In het Kort

Jij?

Je hebt natuurlijk overwicht.
Je maakt gemakkelijk contact met 12+ jeugd.
’s morgens of ’s avonds, je hebt een onuitputtelijke energie en humor.
Je bent een frisse, representatieve verschijning.
Creatief denken is aan jou wel besteed.
Hoezo negen tot vijf?
Tijdens de vakanties werk je fulltime, daarbuiten 8 -24 uur per week in de weekenden.
Je hebt je diploma ‘Sport en Bewegen’ gehaald, een soortgelijke opleiding gedaan, bent hier nog mee bezig en/of je hebt ervaring in het organiseren van sportactiviteiten.
Je kunt je plannen op papier krijgen en weet deze uit te leggen aan je collega’s.
De Nederlandse taal beheers je uitstekend je kunt je in de Duitse taal verstaanbaar maken. (of je hebt wil om het te leren)

En wij?

bieden een arbeidsovereenkomst van 1 maart t/m 31 oktober,  
een maandloon volgens schaal 3 Recreatie cao, 
flexibele werktijden,
35% werknemerspremie pensioen i.p.v. gestelde 50% in de cao
en personeelskorting op kamperen

Je start je seizoen met een trainingsweekend, hierin leer je alle disciplines. Je krijgt zelfs de kans om in een door jou gekozen displine door te ontwikkelen tijdens je werk. Sport🏀 spel 🤸🏾‍♀️ en gastvrijheid🙋‍♂️.

In de KDC Campus, onze online leeromgeving, staan allerlei trainingen. Je leert hier niet alleen alles over jouw vak maar ook allerlei andere leuke dingen. Zo deel jij tijdens ons gave eindfeest de leukste weetjes over bier of wijn 🍷.

Wat je (nog) niet weet...

Iedere dag is anders...

Vannacht heb je op de camping geslapen in je eigen slaapkamertje. Nog voordat je collega’s wakker zijn, heb jij je raam al open gedaan om de frisse geur van de natuur op te snuiven. Dit wordt een te gekke dag! Je springt onder de douche, trekt je sporttenue aan en ontmoet je recreatiecollega’s tijdens het ontbijt. Met enthousiasme vertel je hoe jouw programma er vandaag uitziet en dat je de hulp van een paar collega’s goed kan gebruiken. Gedurende de dag ben jij het stralende gezicht van het sportteam en zijn de kids fan van je. Nadat je een wedstrijd hebt gevloten en de winnaars bekend hebt gemaakt, plof je moe maar voldaan op de bank. Even douchen en lekker eten met je collega’s. Al snel sta je weer paraat, want het is de avond van de spooktocht. Je helpt het recreatieteam en zorgt voor een te gekke beleving voor je campinggasten. Nu is je werkdag echt voorbij. Met een lekker drankje proost je op een succesvolle dag en springt daarna je bed in om de volgende ochtend weer fris te genieten van een nieuwe dag.

...En verrassend!

Van de Teamleider krijg je de vraag of je hem wilt helpen. Het doel is een dag bedenken waar alle campinggasten nog jaren over napraten. Een groot evenement, waar naast een hoop entertainment ook sport een belangrijk onderdeel is. Een budget is even niet belangrijk, een verrassend en creatief idee wel. Jij gaat enthousiast aan de gang en presenteert uiteindelijk je ambitieuze idee aan je teamleider en de campingmanager. Dit is niet zomaar iets en nog nooit gedaan. Maar jij doet het! Met de hulp van je collega’s creëer je zo een beleving die onze campinggast nooit meer vergeet.

Join de KDC-familie

×

Heb je vragen?

Schroom niet, bel of whatsapp!

Alexander van der Doorn,
Trotse Teamleider Recreatie & Talent Trainer,
helpt je graag verder.

Alexander van der Doorn.png

Terug naar

vacatures

We zijn blij!

Blij dat je bij onze familie wil komen! En dit is jouw sollicitatie,

dus jij mag meebepalen. Het is heel simpel:

  1. Vul hieronder in welk nummer jij wilt horen tijdens ons spectaculaire eindfeest in november;
  2. Vul je gegevens in;
  3. Wens je sollicitatie een goede reis en druk op 'de knop'!
Welke plaat wil jij horen op het eindfeest in november?
MIJN GEGEVENS:
Na het versturen van het formulier ontvang je op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van je sollicitatie.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

Terug naar info ▲